Wpis z mikrobloga

@kidi1: ja też już prawie nie potrafię albo robię to bardzo wolno, bo nieużywane umiejętności zanikają

Na maszynie do pisania też bym pisał bardzo wolno
  • Odpowiedz
@kidi1: Nie wiem jak to działa ale miałem już 2 takie przypadki że starsze panie pracujące na komputerze narzekały że czemu nie da się zmienić zegarka w windowsie na analogowy bo one nie rozumieją jaka jest godzina. I musiałem im zrobić skrót do strony www gdzie wyświetlała się zegar tradycyjny (wskazówkowy). ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
Młodzi nawet nie potrafią odczytać godziny z zegarka wskazówkowego.

@kidi1: żeby tylko. Oglądam najnowszy sezon Kanapowców (towarzystwo mieszane) co tam się dzieje ( _): ludzie po 20 lat nie umieją nazwać i rozróżnić warzyw, dostali motykę do kopania ziemniaków i mieli wykopać 4 rządki ziemniaków/30 metrów - masakra podwójna.
Typ będący kierownikiem zmiany w restauracji - nie umie ogarnąć jak się gotuje zupę z mięsem - do
  • Odpowiedz
@Piotrek7231: jak do mnie przychodzi ktoś nowy to zawsze staram się pomóc i nauczyć roboty no ale mam jeden wymóg -> muszą być chęci, bo jak ma w------e to niech s-------a.
  • Odpowiedz
@krytyk1205 Ogladasz jakieś patosrreamy o kalekach życiowych dla jeszcze większych kalek życiowych xD.... czyli ciebie xD

Ty nie jesteś od nich lepszy, ty masz sobie ego tych polechcec, a tak naprawdę to rjstes od nich 15 razy gorszy. Łapiesz się jak debil i temu ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz