Aktywne Wpisy

MonazoPL +312
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: santander 1560
Pobierz
1-1-1-1 +233
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Ten typ powinien grać w filmach skoro umie tak dobrze trollować na żywo. Nawet jest duży silny i ma prezencję ekranową
@PeriodFromVaginax9: Ja chciałbym przypomnieć tylko i wyłącznie, że zgodnie z obietnicą przepiłem pieniądze za które miałbym kupić dostęp do PPV a następnie rozdać wykopkom bo się zastanawiałem czy takiej akcji nie zrobić z okazji swoich urodzin. Ale przepicie było mniejszą szkodą społeczną
@PeriodFromVaginax9: Dziękuje, ale w sumie prawie wszystko już mam nawet więcej niż chciałem. Dla tego chociażby nie masz mnie na żadnej gali chociaż kiedyś mi proponowali, (sorry piszę teksty do piosenek) nawet poznałem laskę o której kiedyś mówilem, że jest ładna stoją przed telewizorem jako dzieciak xD Nawet nie chodzi oto, że tragedia ziomek
W skrócie: idealny freak.