Wpis z mikrobloga

@goblineq: człowiek legenda. Będzie zapamiętany na zawsze. Jeszcze go nie doceniamy wystarczająco, bo za mało dystansu. Troll legendarny człowiek epoki

Ten typ powinien grać w filmach skoro umie tak dobrze trollować na żywo. Nawet jest duży silny i ma prezencję ekranową
  • Odpowiedz
Ja który nie obejrzał ani pół sekundy tego chłamu od pdffame

@PeriodFromVaginax9: Ja chciałbym przypomnieć tylko i wyłącznie, że zgodnie z obietnicą przepiłem pieniądze za które miałbym kupić dostęp do PPV a następnie rozdać wykopkom bo się zastanawiałem czy takiej akcji nie zrobić z okazji swoich urodzin. Ale przepicie było mniejszą szkodą społeczną
  • Odpowiedz
@Cztero0404: Elegancka decyzja. Ja ze swojej strony życzę Ci z okazji urodzin dużo zdrowia i masy pomyślności. Co do gali to chyba była tragedia jak przypuszczano skoro wykop nie płonął jak zwykle to bywało. Część pewnie obejrzała restreama, częśc jak ja nie obejrzała wcale a zapewne tylko garstka tzweli wykupiła ppv.
  • Odpowiedz
Elegancka decyzja. Ja ze swojej strony życzę Ci z okazji urodzin dużo zdrowia i masy pomyślności.

@PeriodFromVaginax9: Dziękuje, ale w sumie prawie wszystko już mam nawet więcej niż chciałem. Dla tego chociażby nie masz mnie na żadnej gali chociaż kiedyś mi proponowali, (sorry piszę teksty do piosenek) nawet poznałem laskę o której kiedyś mówilem, że jest ładna stoją przed telewizorem jako dzieciak xD Nawet nie chodzi oto, że tragedia ziomek
  • Odpowiedz