Wpis z mikrobloga

Czaicie, że odbywacie sobie właśnie najprawdopodobniej najważniejszą walkę w życiu o pas GOATa, po dwóch rundach macie przewagę, a w tym momencie do oktagonu wskakuje Wasz upośledzony brat, którego całe życie ciągnięcie za uszy i nosicie na garbie, żeby nie zdechnął z głodu oraz mógł zarażać kolejne kobiety chorobami wenerycznymi. Brat wskoczył z zamiarem w-------a przeciwnikowi, ale nawet tego nie zrobił, więc było to całkowicie bez sensu. Przegrywacie przez dyskwalifikację. xDDD

Ja bym się trochu w-----ł. xD

#famemma #patostreamy #primemma
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Garuso75: czy ja wiem czy słabszy, bjj i k1 to inna para kaloszy, wydaje mi się że po to jest formuła mieszana aby korzystać z dobrodziejstw stylów i budować taktykę na walkę pod przeciwnika
  • Odpowiedz
@przemytni-azbestu: coś tam pracował, fakt faktem z niską skutecznością plus te niepotrzebne główki, chyba bym zobaczył jednak tą walkę w K1 bez w----------a się złomka do klatki, mogłoby być ciekawiej
  • Odpowiedz
@cast: Taazy nie wyjdzie w K1 - obsra się. Pomimo tego, że ćwiczy dłużej od kocmołucha stójkę to wyprosił zasady MMA bo dobrze wiedział, że smoluch totalnie tego nie potrafi. W MMA zawsze może sobie trochę odsapnąć.
  • Odpowiedz