Wpis z mikrobloga

9 lat temu zrobiłem pierwszy tutorial z Unreala, od tego czasu zrobiłem ich dziesiątki a ich liczba wyświetleń przekroczyła niedawno ćwierć miliona. 5 lat temu zacząłem uczyć jak tworzyć gry w Unrealu w 31 Liceum w Krakowie, w między czasie prowadziłem laboratoria z Unreala w krakowskim ASP a teraz wykładam silniki 3D na uniwersytecie SWPS. Większość mojej kariery w gamedevie wiązała się z jego nauczaniem dlatego w końcu po tylu latach postanowiłem skondensować moją wiedzę.

Założyłem stronę gdzie będę umieszczał wszystkie moje kursy a już teraz możesz ściągnąć za darmo pierwszy z nich, który nauczy Cię "Jak zrobić żeby było pięknie czyli o materiałach i tekturach w Unrealu"

bartekuczyunreala.pl

#gamedev #gamedevordie #programowanie #unrealengine #unity3d #godot
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

od tego czasu zrobiłem ich dziesiątki

Wiemy. Spamujesz #gamedev przy każdej pierwszej lepszej okazji, przy okazji celowo używając złych tagów dla poprawy zasięgów.
  • Odpowiedz
@bart_kamski Jesteś tym typem co go wyrzucili z roboty w jakimś playwayowskim kołchozie I teraz próbujesz zarobić na czymkolwiek, bo tak na prawdę nie masz żadnych skillsów i nie wiesz co to prawdziwe gry. Robisz nie zoptymalizowane symulatory i pewnie nikt cię nie chce przyjąć do roboty bo mamy kryzys. Przestań spamować tag I weź się do prawdziwej pracy, a w między czasie rób grę. Tylko taką prawdziwą z serca bo
  • Odpowiedz