Aktywne Wpisy

asdfiksowy +18
Nie wiem jak ludzie mogą pisać posty o tym że Nawrocki był gorszy od Trzaskowskiego (chodzi tylko o efekt telewizyjny)
Prawda jest taka że każdy nawalał w trzaskowskiego nawet Hołownia i Senyszyn, co dawało taki efekt dla oglądającego jakby był on rzeczywiście jakimś "złym" człowiekiem. Ponadto przy takim torpedowaniu nie radził sobie z pytaniami, jak to w przypadku polityków PiSu i PO wygląda po prostu nie odpowiadał na pytania (identycznie jak Nawrocki).
Prawda jest taka że każdy nawalał w trzaskowskiego nawet Hołownia i Senyszyn, co dawało taki efekt dla oglądającego jakby był on rzeczywiście jakimś "złym" człowiekiem. Ponadto przy takim torpedowaniu nie radził sobie z pytaniami, jak to w przypadku polityków PiSu i PO wygląda po prostu nie odpowiadał na pytania (identycznie jak Nawrocki).

#raportzpanstwasrodka o co chodzi z Paterem i "Domkami na Madagaskarze"? on ma cos wspólnego z prężnie powstającym Osiedlem Lechia?
Niech się mury pną do gory!
Niech się mury pną do gory!

źródło: image
Pobierz
Założyłem stronę gdzie będę umieszczał wszystkie moje kursy a już teraz możesz ściągnąć za darmo pierwszy z nich, który nauczy Cię "Jak zrobić żeby było pięknie czyli o materiałach i tekturach w Unrealu"
bartekuczyunreala.pl
#gamedev #gamedevordie #programowanie #unrealengine #unity3d #godot
źródło: 1000006664
Pobierz@bart_kamski: to ta szkoła, która normalizuje prostytucję?
Wiemy. Spamujesz #gamedev przy każdej pierwszej lepszej okazji, przy okazji celowo używając złych tagów dla poprawy zasięgów.
Komentarz usunięty przez autora