Aktywne Wpisy

Minieri +224
Bednarek wpada w słowotok i majaczy coś o polaryzacji w narodzie xD
Mirror: https://streamin.one/v/f79a57b4
#mecz #meczgif #reprezentacja
Mirror: https://streamin.one/v/f79a57b4
#mecz #meczgif #reprezentacja

Megasuper +24
Kiedy wybucha pożar i giną ludzie, to okazuje się, że 72% ofiar nie ma na sobie żadnych oparzeń. Umierają od zatrucia dymem!
Siedem na dziesięć ofiar pożarów umiera z powodu zatrucia toksycznymi gazami, które wraz z dymem uwalniają się z płonących mebli, podłóg, dywanów.
MOŻESZ W PROSTY SPOSÓB URATOWAĆ SIEBIE I SWOICH BLISKICH ❗
Wychodzisz
Siedem na dziesięć ofiar pożarów umiera z powodu zatrucia toksycznymi gazami, które wraz z dymem uwalniają się z płonących mebli, podłóg, dywanów.
MOŻESZ W PROSTY SPOSÓB URATOWAĆ SIEBIE I SWOICH BLISKICH ❗
Wychodzisz

źródło: temp_file3827812736959442332
Pobierz
@#rwa, nie mam już siły do tej kanalizacji, ciągle śmierdzi, już mnie $uj strzel. Mimo, ze w syfonach jest woda, smród wydobywa się z kanalizacji. Myślałem że to wina tego że wentylacja na dachu zaciąga odpowietrzenie kanalizacji, ale po zaklejeniu brodzika smród ustał. W kotłowni z każdej rury j.ebie, pomimo że nie używane odpływy mają po wkładane korki. Wczytałem się w stare fora i ktoś pisał że to wina wentylacji, że nie ma nawiewów i zaciąga z kanalizy ale u mnie nawet przy rozszczelnionym oknie capi. Nie mam już do tej @urwy siły ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@DorodnyTucznik: ale zlewy/umywalki nie mają dodatkowego przelewu? Takie nieużywane syfony trzeba co jakiś czas zalewać.
A pewnie masz gdzieś nieszczelne połączenia rur, może gdzieś uszczelki brakuje albo się zsunęła.
@DorodnyTucznik: korek niewiele pomoże jak masz jeszcze przelew otwarty przecież
edit: daje j3bie ( ಠ_ಠ).
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierzjest jeden pion, który przechodzi na dach ale innych napowietrzeń/odpowietrzeń nie kojarzę
@DorodnyTucznik: w sensie jednak nie masz zadnej rury od kanalizy poprowadzonej na dach?
@hszan mam jedną, a chyba powinno być 2?
Wydaje mi sie, ze gdyby to byla kwestia napowietrzania, to by Ci wysysalo wode z pionow. Na Twoim miejscu bralbym zadymianie, moze faktycznie kawalek instalacji Ci sie rozszczelnil albo hydraulik w ramach zemsty zrobil Ci instalacje bez uszczelek (