Aktywne Wpisy

Piter1489 +52
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

adam-yxz +25
#izrael #iran
Nie wiem jak bardzo trzeba mieć ograniczone horyzonty żeby popierać zbrodniczy reżim w Iranie. Iran jest bliskim sojusznikiem naszego największego wroga - Rosji. Popieranie Iranu tylko dlatego, że nienawidzą Izraela to po prostu żałosne. Chociaż mam taką teorię że prawakom imponuje ten reżim i może mają jakąś nadzieję, że udaloby się wprowadzić coś podobnego i przez to być może zobaczyliby w końcu żeńskie gonady na własne
Nie wiem jak bardzo trzeba mieć ograniczone horyzonty żeby popierać zbrodniczy reżim w Iranie. Iran jest bliskim sojusznikiem naszego największego wroga - Rosji. Popieranie Iranu tylko dlatego, że nienawidzą Izraela to po prostu żałosne. Chociaż mam taką teorię że prawakom imponuje ten reżim i może mają jakąś nadzieję, że udaloby się wprowadzić coś podobnego i przez to być może zobaczyliby w końcu żeńskie gonady na własne

#pytanie #silownia #zdrowie #sport #ruch
Jak bolą ręce to można użyć tego
https://allegro.pl/oferta/podporki-uchwyty-do-pompek-trening-w-domu-i-silowni-stalowe-paraletki-2szt-8943784208
Planujesz ćwiczyć w domu czy na siłowni?
@p3sman: a takie zajęcia jak te "zdrowy kręgosłup" czy coś takiego? To chyba podobne do pilatesu. Co myślisz o basenie?
@Hasama: Mirku mógłbyś mi to bardziej zrozumiałe rozpisać, bo jak na razie obawiam się że nie czaje co drugiego słowa :D
Ewentualnie sprawdź na YouTube.
Pod hasłem " check range of motion "
Następnie jak wyjdą braki to dobiera się na ćwiczenia.
Tylko to już jeśli chcesz to robić stricte indywidualnie.
Jak chcesz się po prostu poruszać , a dodatkowo porozciagac to wpisujesz przed treningiem w yt np mobility " partia która