Wpis z mikrobloga

@Czerwone_Stringi Tutaj sami najuczciwsi obywatele świata. Nie szukaj tu zrozumienia. Znajdziesz tu samych zwolenników nabijania kasy twórcom tej „Pay To Win” gry. Na szczęście to dopiero pierwsze ostrzeżenie. Nawet z pgsharp zdobycie kompletu pokemonów jest prawie niemożliwe a wbicie 50 levelu bardzo trudne.
  • Odpowiedz
@PrzemoGDxddd: daj spokoj, pozniom n----------a mozgowego co niektorych powoduje ostry bol glowy. Ze znanych mi przypadkow to fly smierdzi i jest j-----m oszustem, no chyba ze da ci pokemona zablokowanego regionalnie to wtedy jest ok. A po trade zgloszenie na wszystkich wspolnych kanalach ze ten ktos jest fly.
Fly to oszustwo ale skanery polaczone z mapa to juz postep i uczciwa gra.
Wahadelko to oszustwo i jak chcesz kluc to
  • Odpowiedz
@PrzemoGDxddd: @srgs @MrXavery Kiedyś się grało jak w mieście powiatowym ekipy były i człowiek nie miał telefonu z androidem to z tabletem się chodziło XD teraz to bardziej dla rozrywki na kiblu się grało zamiast głupiego tiktoka oglądać czy tam insta to robiło raida w Hiszpanii ( ͡° ͜ʖ ͡°) i dodawało się do gymów że coiny dostawać a tak to co z tego
  • Odpowiedz
@Czerwone_Stringi ja kiedyś mocno latałem z ekipą na 2/3 telefony ale potem strasznie się ludzie toxic zrobili irl xD od dwóch lat na fake latam ale w ostatnich miesiącach jakoś nie mam ochoty nawet tego odpalać.
  • Odpowiedz