Aktywne Wpisy
mambar +5
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Lewusx +92
Chudy ja, życzę wam dobrze spędzonych świąt!
105,7kg, tak malutko nie ważyłem prawie 2 lata. :D
9 dni bez iniekcji, jutro zaczynam rebound i wracam do treningów. W zasadzie to dziś wróciłem i był to pierwszy prawdziwy zaplanowany trening od 10 dni.
Ciesze się jak dzieciak! :D
#silownia
105,7kg, tak malutko nie ważyłem prawie 2 lata. :D
9 dni bez iniekcji, jutro zaczynam rebound i wracam do treningów. W zasadzie to dziś wróciłem i był to pierwszy prawdziwy zaplanowany trening od 10 dni.
Ciesze się jak dzieciak! :D
#silownia

źródło: IMG_5417
Pobierz
-Brzeski który doszedł do 6 walk w UFC z czego prawie każdą przegrał zaprezentowal się źle jedną wyygrał kontrowersyjną decyzją ale go trzymają
-Tuivasa który ostatnią walkę wygrał 3 LATA temu , ostatnie 5 walk przegrał I? DOSTAJE WALKE WIECZORU bo jest w ciężkiej i ma popularnego Instagrama xD
Teraz chcecie mi powiedzieć że chłop który wygląda jak młody Overeem , jest popularny nie ma co liczyć na angaż? xD Przy takich wyświetleniach jakie on generuję? xD z dobrym menadżerem to i Najman by dziś w ufc w cięzkiej zawalczył bo taki tam jest dramat
#famemma #ufc
źródło: labryga
Pobierzhttps://www.youtube.com/watch?v=d-H6oeRHg2k&ab_channel=MMATODAY
Prawda jest taka, że nie miał jeszcze prawdziwego sprawdzianu. Czy Silva nim będzie? Nie do końca, chyba, że wygra w dobrym stylu. Faktem jest, że waga ciężka jest najmniej konkurencyjna i najłatwiej jest tam się dostać i utrzymać. Nie zmienia to faktu, że jest w przypadku Labrygi parę innych przeciwwskazań.
-bycie na b----e - Labryga to nie jest Jones ani inna maszynka do robienia hajsu, żeby na to przymykali