Wpis z mikrobloga

Śmieszą mnie ludzie którzy na siłe będą się upierać że nie ma szans na angaż Labrygi w UFC gdzie mówiąc szczerze pewnie już nawet dzisiaj mógłby iść xD ci ludzie nie wiem żyją w przekonaniu że to coś w stylu olimpiady i tylko najlepsi z najlepszych się tam dostaną a coś takiego MOŻE występuję w najlepiej obsadzonych kategoriach wagowych. Przykłady?
-Brzeski który doszedł do 6 walk w UFC z czego prawie każdą przegrał zaprezentowal się źle jedną wyygrał kontrowersyjną decyzją ale go trzymają
-Tuivasa który ostatnią walkę wygrał 3 LATA temu , ostatnie 5 walk przegrał I? DOSTAJE WALKE WIECZORU bo jest w ciężkiej i ma popularnego Instagrama xD

Teraz chcecie mi powiedzieć że chłop który wygląda jak młody Overeem , jest popularny nie ma co liczyć na angaż? xD Przy takich wyświetleniach jakie on generuję? xD z dobrym menadżerem to i Najman by dziś w ufc w cięzkiej zawalczył bo taki tam jest dramat

#famemma #ufc
czerwona-zielonka - Śmieszą mnie ludzie którzy na siłe będą się upierać że nie ma sza...

źródło: labryga

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@czerwona-zielonka: Na 33 czy iluśtam zawodników w ciężkiej UFC to większość to totalne bumy. Tam dosłownie jest 3-4 dobrych zawodników, może z 7-8 średniaków, a reszta prezentuje żenujący poziom. A place dostają większe niż zawodnicy w innych kategoriach wagowych xD
  • Odpowiedz
@czerwona-zielonka: Szanse są, ale musiałby walczyć w organizacjach sportowych i tam budować rekord. Z Fame'u nie ma szans żeby się dostał do UFC. Z UFC ktoś może przyjść do Fame'u nie odwrotnie.
  • Odpowiedz
Przecież jakby dana white zobaczył te walki labrygasa w jakiś basenach, albo na krwawym sporcie to by wyśmiał to g---o i by powiedział że to jest cyrk a nie sporty walki.
  • Odpowiedz
@czerwona-zielonka:
Prawda jest taka, że nie miał jeszcze prawdziwego sprawdzianu. Czy Silva nim będzie? Nie do końca, chyba, że wygra w dobrym stylu. Faktem jest, że waga ciężka jest najmniej konkurencyjna i najłatwiej jest tam się dostać i utrzymać. Nie zmienia to faktu, że jest w przypadku Labrygi parę innych przeciwwskazań.
-bycie na b----e - Labryga to nie jest Jones ani inna maszynka do robienia hajsu, żeby na to przymykali
  • Odpowiedz