Czy białe Air Max 90 można nosić z koszulami i chinosami? Czy tylko pasują do Street wearu i jeansów? Zastanawiam sie czy beda pasować do stylu luznego smart casual, ale bez marynarek, same koszule. Jestem modowym noobem nie bijcie xD #modameska #moda #buty #nike
@xEm: słabo. Bardziej pasują do joggerów i dresów. Do chinosów slim to prędzej air max 80, ale i tak średnio. Do chinosów to coś prostszego, bardziej klasycznego w stylu Ralph Lauren heritage court.
Frajerów co mówią że to nie 2011, nie słuchaj bo moda ciągle zatacza koło, i teraz akurat jest modny właśnie styl typu biedne lata 90 ( ͡°͜ʖ͡°) A poza tym nie
@xEm: Dobrze, ale mam jedno podstawowe bardzo ważne pytanie. Czym jest tak naprawdę streetwear zwłaszcza obecnie? Bo jest nawet pewna grupa ludzi która twierdzi, że może być nim wszystko totalnie a później próbują mówić co nim jest a co nie jest. Już nawet nie pisząc o tym, że ten taki prawdziwy streetwear to polegał na tym, że na przykład miałeś jak najtaniej
#modameska #moda #buty #nike
źródło: temp_file4822878188929502203
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Do chinosów to coś prostszego, bardziej klasycznego w stylu Ralph Lauren heritage court.
Frajerów co mówią że to nie 2011, nie słuchaj bo moda ciągle zatacza koło, i teraz akurat jest modny właśnie styl typu biedne lata 90 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A poza tym nie
Komentarz usunięty przez moderatora
Xd
Komentarz usunięty przez autora
@xEm: Oczywiście, że można. Kto miałby ci niby tego zabronić? xD
@xEm: Dobrze, ale mam jedno podstawowe bardzo ważne pytanie. Czym jest tak naprawdę streetwear zwłaszcza obecnie? Bo jest nawet pewna grupa ludzi która twierdzi, że może być nim wszystko totalnie a później próbują mówić co nim jest a co nie jest. Już nawet nie pisząc o tym, że ten taki prawdziwy streetwear to polegał na tym, że na przykład miałeś jak najtaniej
@derivatives: Ma rację. Tym bardziej, że (przynajmniej moim zdaniem) ta moda około ramy czasowe 2010-2014 roku mniej więcej