Wpis z mikrobloga

'anty mencen', najprymitywniejszego hejtera polskiej polityki, a przecież na początku zapowiadał walke z takimi osobami

@SmokStarodawny: wykopy klaskały uszami jak to w sejmie ,,wyjasnial" ,,orał" ,,miazdzył"
a to oranie polegało na kretynskich komentarzach poziomem sniadaniowej telewizji tvn;
,,pana stara panie pośle pis" ,he he he he ja nie jestem marszalek witek, pisowcu'
  • Odpowiedz
@Gours niestety nie moge nigdzie znaleźć w internecie, aby to KO miała ten postulat wcześniej, jakbyś mógł podlinkować byłbym wdzięczny, wyjdzie kto próbuje tutaj zmanipulować

@Teec ale że co? Nie powinienem kierować się programami wyborczymi podczas doboru swojego kandydata?
  • Odpowiedz
jego postulaty [Mentzena przyp. xfin] również do mnie przemawiają,

@SmokStarodawny: które konkretnie?

po Mencenie było widać, jak szargają nim emocje i mówi pod wpływem impulsu - nie jest to dobra cecha dla prezydenta gdy ktoś właśnie w takich sytuacjach nie potrafi zachować chłodnego myślenia, nie jest może idealnym kandydatem, ale na chwilę obecną nie ma imo lepszego,

@SmokStarodawny: jeśli gość ma cechy naprawdę dyskwalifikujące go jako reprezentanta politycznego i
  • Odpowiedz
@SmokStarodawny jak dla mnie Twój opis kandydatów to zbiór informacji, które można wyciągnąć z czytania nagłówków, albo memów.

Zero prawdziwej analityki kandydatów. Widać, że nie interesujesz się polityką. Często rozmawiam z osobami, które również w tak prosty niewysublimowany sposób opisują kandydatów.
  • Odpowiedz
której jedyny mądry pomysł to ten ukradziony osobie, którą też krytykuje (swoją drogą takie zachowanie dużo mówi o tym jak konsekwentnym jest człowiekiem)- Mencenowi (2 za 1),

@SmokStarodawny: Korwin (kojarzysz gościa?) już wyjaśnił Mentzena w sprawie tego postulatu. Pewnie nie powiedzieli tego na Kanale ZERO ale to nie był pomysł Mentzena tylko Korwina.
  • Odpowiedz