Aktywne Wpisy
srogi_pierog +189
Mirki i mirabelki, ktoś się nie bał i zaj*bał we Wrocławiu te dwa drzewa. Nie robię sobie dużych nadziei na odzyskanie, bo ten kto wie, jak się nimi zająć, to ich nie kupi, a kto nie wie, to straci je w kilka dni. Nie chodzi nawet o ich wartość finansową, ale emocjonalną - modrzewia uprawiałem w donicy 13 lat, a jałowca 10.
W każdym razie, gdyby komuś wpadły w oko na czyimś
W każdym razie, gdyby komuś wpadły w oko na czyimś

źródło: lost
Pobierz
Silklash +28
Stanowski miał rację wyrzucając tego matoła. Niektórzy mówią o tym, że skoro dopuścił do dyskusji Brauna, to powinien też maciaka, bo to ruskie onuce. Jednakże, delikatna różnica między braunowym kiepem, a maciacką onucą jest taka, że Brauna sobie sami wyhodowaliśmy i on jest "naszą" ruską onucą, a maciak został przysłany ze wschodu. Ostracyzm wobec takich podludzi jak maciak, oraz sprowadzanie ich do ziemi, że nie ma miejsca na nich w debacie publicznej
Inna sprawa, to rozmawialiśmy o rodzinie i o młodych osobach. W sumie faktycznie jedni odnoszą sukces materialny. Jednak są osoby, które zdecydowanie mają trudniejszy start w życiu i takie osoby się często pomija.
Może jednak faktycznie za bardzo jestem zapatrzony w ludzi, którzy promują się na sukcesie, takim życiu typu instagramowego. A jednak jest większość ludzi, która nie żyje w zupełnie innym świecie niż ja. I tak sobie żyją. Jak się myśli kto co osiągnał, to może jednak za często się takich ludzi z trudnościami pomija.
Inne spostrzeżenie, to ja chyba jestem jednym z najbardziej zepsutych etycznie osób w rodzinie ( ͡° ʖ̯ ͡°).
#qewnakwadracie #przemyslenia
@qew12: oho, #qewikrozplodowy Szykuje się tarło ( ͡° ͜ʖ ͡°)
2025 a chuop wierzy w świat kreowany przez mass media, śmiechu warte
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@qew12: każdy ma w rodzinie takiego jegomościa, akurat w tym przypadku trafiło na ciebie by inny byli "ci dobrzy" ale tylko w porównaniu do ciebie bo w porównaniu do syna koleżanki ciotki to dalej kappa.