Wpis z mikrobloga

Pomijając r-------y balans i nieprzyjemną trudność gry, to najgorsze jest to, że ona w tym momencie nie daje mi ani trochę zabawy. Co za k---a łeb wymyślił, żeby wrzucać na skile +0.4s do ataku? Bicie przez 2 minuty jakiegoś losowego rare mobka nie jest trudne, jest k------o nudne xD Rozumiem, że chcą "meaningful combat" ale no to nie jest to czego oczekiwałem xD

Warrior znowu op, artillery balista zaraz wyłapie nerfa, spear skille mogą być fajne ale są zwyczajnie słabe ¯\(ツ)/¯

Dobrze, że last epoch za dwa tygodnie startuje

#pathofexile
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Lrrr: te wszystkie spear skille ktore sie rzuca robia 0 dmg xd, castujesz je uj wie ile a nic nie robia. trzeba chodzic i spamic bleed rake, gameplay jest strasznie nudny ale mam nadzieje ze sie to potem zmieni xd
  • Odpowiedz
@Lrrr: Ta gra po prostu ma tak przegnite fundamenty, że żadne balanse, new content tego nie naprawi xD tu trzeba od nowa wszystko robić i zmieniać.
Ludzie śmieszkują, że to Elder Ring, ale prosze nie obrażać bardzo dobrej gry.. SroE 2 to co najwyżej może stać obok D4 na dnie.

Jesli kogoś bawi klikanie 5+ przycisków w kampani, lubi ataki trwające całą wieczność (nawet w PoE 1 z marohi erqi
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@Noggenfogger: bardzo salty jesteś, nie wiem czy zasłużenie ale no ten patch jest chyba najgorszym co ggg wypuściło odkąd gram w poe a gram od 2012 roku xD Ja te fundamenty lubię i w mojej ocenie to jest przyszłość i dobry kierunek rozwoju ale no to co mamy teraz to smród niesamowity xD
  • Odpowiedz