Aktywne Wpisy

annlupin +9
jak już nie spicie to zapytam jakie muzyczki do wina rano najlepiej

Jestem_Tutaj +199
Toja. ( ͡° ʖ̯ ͡°)

źródło: temp_file1161898437674525149
PobierzSkopiuj link
Skopiuj linkźródło: temp_file1161898437674525149
PobierzWykop.pl
Zawsze mnie to zastanawia ile osób się na to nabiera.
Nowa super cena 65 zł poprzednia to 42 zł.
Znalazłem takich super cen jeszcze kilka. Udanych zakupów 🤡
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@xfre: Ty masz problemy z czytaniem? Nic takiego nie jest tam napisane
@slawek887: what? Na prrzyszlosc to kliknij screena zanim cos napiszesz :P
źródło: image
Pobierz@gorzki99: następny
@xfre: czy Ty widzisz napis "najniższa"? To nie oznacza, że standardową ceną jest 42 zł, tylko w ciągu 30 dni też była jakaś promocja, tylko rabat był wyższy.
Społeczeństwo debili mieniących się mądrzejszymi od innych.
@slawek887: I patrz kto tu jest debilem :)))))))
@gorzki99: W domyśle czego? XD
"Poprzednia" to nie to samo co "najniższa z 30 dni", po co brniesz w zaparte? Wygłupiliście się i nie macie racji, pogódź się z tym po prostu ¯\(ツ)/¯
Udawanie dobrze ci wychodzi.
"nowy iphone jest zielony, poprzedni byl srebrny"
Poprzedni srebrny byl iphone czy samsung? To oznacza "w domysle" Tak dziala
Jak 29 dni temu była super promocja z ceną 42, potem kosztowała 70 i teraz jest promocja 64, to wszystko się zgadza i dokładnie tak ta plakietka by
@slawek887: Brawo Ty. Zaczynasz cos ogarniac. Ciezko idzie ale jest postep.
Wiec jesli w ostatnich 30 dniach najnizsza cena wynosila 42 a teraz jest promocja na 65 to zaiste jest to mega promocja co
Stoje przed cenowka. Widze "super cena" 65pln. A ponizej widze ze w ciagu ostatnich 30 dni cena wynosila 42pln. Zdaje sobie sprawe z tego ze moglo to nie byc cale 30 dni a tylko jakas promocja ktora trwala na przyklad 3 dni. Ale byla.
No to patrze na supercene 65 i mam mindfucka widzac 42
Nie zazdroszcze pracy z ludzmi - ja wiem ze bym predzej czy pozniej (raczej predzej :P) nie dal rady i wypierdzielil jednemu czy drugiemu :)
BTW jeden z wyrazow ktorego uzyles moze sugerowac ze jestesmy z tego samego rejonu polski (raczej w innych rejonach sie nie
Ogólnie to ceny w tym sklepie dla mnie 50lvl są dość mocno niejasne. Np. W takich francuskim markecie w Francji to wszystko jest jasne jak była cena jak jest promocja i czy to konsumencka ściema reklama. Tam prawo trzyma mocno za jaja sklepy 😄
Tam to maja dopier rozpierdziel. Cena na regale zazwyczaj NIE jest cena jaka zaplacisz przy kasie :DD
Ogółem taki wątek często się pojawia i często obnaża inteligencję tych próbujących się wymądrzać. :D
A weź teraz jeszcze spróbuj im wytłumaczyć to, że jeśli w ciągu 30 dni była cena 42 zł to nie znaczy, że ona jeszcze kiedykolwiek wróci. ( ͡°