Wpis z mikrobloga

Dla Myszkina chyba pali się koło d--y bo agencja znowu na siłę robi mu krosa. Tym razem wywiad u Lachowskiego. Niby da się to jakoś skleić bo Lachowski siedzi na Ukrainie i nagrywa coś o Rosji ale i tak widać, że kros na siłę.

Byli już gejopolitycy, była Bojke teraz Lachowski, jak wyświetlenia nie podskoczą to nie wiem kogo następnego skleją do niego.
#raportzpanstwasrodka
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 3
@Niedobry: nie wiem po co oni tak ryzykują tymi krosami. Wszyscy mają jakiś dorobek i są bardziej cenieni w necie od niego. Teraz przecież wystarczy połączyć ich zdjęcia z wywiadu ze zdjęciami Myszkina ze wstążką giorgijewską i zły PR leje się strumieniami niszcząc im kanały
  • Odpowiedz
eurosajuz psuje smak życia,

@zdrajczyciel: Obejrzałem to częściowo i tam założył maskę w której nie pokazał swojej prawdziwej twarzy i eurosajuza nie skrytykował w znany skambomenelom sposób.
  • Odpowiedz
@galonim: generalnie te wywiady u każdego identycznie wyglądają bo gada dosłownie to samo jakby był nauczony tego.
No i widać że się z wieloma rzeczami hamuje, dla mnie to takie sztuczne i udawane, to nie jest prawdziwy Miszkin.
Agencja musiała go tam dobrze przeszkolić co ma gadać, a co nie.
  • Odpowiedz