Aktywne Wpisy

kluha666 +198
Właśnie oficjalnie, przed chwilą ukończyłem Assassin's Creed Origins. Może wrócę do gry, za kilka miesięcy, żeby ukończyć DLC. To pierwsza gra jaką ukończyłem od kiedy choruję na #schizofrenia czyli od 5 lat (!). Dla przeciętnego człowieka, to żaden wyczyn, dla mnie jest to ogromne wyzwanie. Cieszę się, że mu podołałem.
#gry #chwalesie
#gry #chwalesie

źródło: 1000009964
Pobierz
Mistymay +10
Mieszkał ktoś w Londynie? Chciałem się pożalić… Londyn to jest albo 3eci świat albo patologia albo jedno i drugie naraz. Przez kilka lat tutaj stwierdzam, że nie ma prawie wogole drogi ucieczki od tego niż odłożenie pieniędzy i opuszczenie tego miejsca no chyba, że zarabiacie bardzo dużo pieniędzy, ale dla zwykłego człowieka to jest poprostu nie możliwe.
Polacy którzy tutaj przyjechali to w większości komuno mental z blokowisk…
Pozatym w londynie OGROMNA część żyje w patologi tylko już się do tego przyzwyczajali i im odpowiada
Londyn nie jest tylko patologią, ale za mieszkanie w NIE patologii się płaci dużo więcej, co dla większości Polaków jest po prostu nieosiągalne.
Dla mnie Londyn to największy rynek pracy bo tu jest skupienie korporacji w Uk
Pozatym to nie chodzi o pieniądze bo nawet zarabiając £3500 nie czułbym się tutaj dobrze… problem to ludzie… nie idzie z nikim pogadać, nie można być szczerym, nie ma wolności słowa, jest niechęć i xenophobia do Polaków