Aktywne Wpisy

LarryCroft +3
Rynek gier zalewają kolejne remastery, które w wielu wypadkach mają średni sens, tak jak choćby w przypadku #tlou2 czy #daysgone. Gdybyście mieli wybrać jedną grę (poza Hirołsami) która Waszym zdaniem faktycznie zasługuje na remaster (co ja mówię, na porządny remake!) to co by to było? #gry #xbox #playstation

daretti877 +236
#gielda Czyli jutro krach na miarę czarnego poniedziałku 1987. Historia dzieje się na naszych oczach. Wpisujcie się na liście obecności. Dla potomnych.
#gielda
Cynik i psychopata, ale mówię Ci mordo on dobrze robi, bo chce żeby zwykłym ludziom się lepiej wiodło, i by mieli tanie jajka, serio. Tu nie chodzi o jego ego, to strategiczne podejście, i on jest zawsze 10 krokow do przodu, ale my tego nie rozumiemy, bo to wyższa szkoła jazdy.
@Rustex2: to ostatnie co bym sobie zarzucil, więc to nie to. Znam się na ekonomii, pracuje jako analityk w banku inwestycyjnym, interesuje się tematem na co dzień i po prostu to co on robi nie ma absolutnie żadnego sensu z punktu widzenia dobrostanu USA, daje jakies 5% ze jednak ma i to ja czegoś tu nie kumam. Cały ekonomiczny swiat wtedy też by
@Rustex2: brzmi jakbys wychoszil od tezy ze robi dobrze dla usa i za wszelką cenę chciał w to wierzyć bez żadnego uzasadnienia. Bo jak mam inaczej rozumieć "teraz boli, ale co będzie za 20 lat?"
No prawdopodobnie za 20 lat będzie jeszcze gorzej jeśli żaden prezydent nie wycofa się z tych idiotyzmow.