Aktywne Wpisy

jmuhha +1
Sa jakies zalety bycia w związkach? ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Jagoo +31
Kolejne dwa UV deco skończone. Mam już cztery gotowe prace. Jutro zaczynam mój największy projekt, gdyż moje płachty są długości mojej kuchni. Na pierwszą płachtę mam pomysł, żeby namalować gołą babę bez głowy z oczami w sutkach i grzybami w cipce. Mój plan jest taki, żeby zrobić takie deco jakich zazwyczaj nie ma na imprezach psytrace. Trochę się śmieje że będę dawcą bad tripów na festiwalach. Dodatkowym smaczkiem jest to, że maluje

źródło: temp_file6256073990448366363
Pobierz
Nie dość, ze Kambodża to raj czyli praca za miskę ryzu, brud smród ubóstwo to jeszcze pomarańczowy mcdonald 🍊 nałożyl na nich 50% cła... Trzymajcie sie tam jakoś
Zaraz lewactwo pokroju Bemadżera zleci się i będzie kwiczeć, że Pomarańczowy nie zna się na ekonomii.
Jest to dla nas niekorzystne, ale to nie miejsce na tym tagu, więc w skrócie przedstawię tylko, że źdźbło sensu w tej logice jest, nawet jeśli to za mało i z pewną ich manipulacją, to
źródło: kosztyusaplplusa
PobierzW tabelce jest sales tax/ use tax (jako podatek stanowy) bo przeważnie obowiązuje, ale zależy to wręcz od konkretnej
źródło: autousapl
Pobierz