Wpis z mikrobloga

Podajcie, proszę, kilka przykładów zawodów, w których pracuje się 5 dni w tygodniu. Dziękuję.
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@fazjoszi: LOL! Starasz mi się pomóc? Pytam o zawód w którym często pracuje się 5 dni pracy i 2 dni wolnego.
Wrzucasz screena, odpowiedzi od chatu gpt, która to trakuje o pracy dla wykopków. To nie ma absolutnie nic wspólnego ze sobą.

Teraz wiesz.
Co to znaczy robić koło rowa? Mam to sobie wygooglować czy co? xD Elo, elokwentny kolego.
  • Odpowiedz
@Slupper A Ty się z choinki urwałeś czy jak? To tak jak byś się zapytał.. w którym pojeździe kręcąc kierownicą w lewo, skręca się w lewo.
To jak z zawodem. Skoro kodeks pracy przewiduje 40 godzinny tygodniowy rozkład pracy, a przyjmuje się, że sobota i niedziela sa dniami wolnymi od pracy. To w ktorym zawodzie nie pracuje się 5 dni w tygodniu?
  • Odpowiedz
  • 0
@fazjoszi: Nie dostrzegasz absurdu tej sytuacji? Na moje pytanie odpowiadasz pytaniem "a w którym zawodzie nie pracuje się 5 dni". Tak jakby takich nie było xD Śmiało mogę stwierdzić że w WIĘKSZOŚCI zawodów pracuje się w sobotę/niedzielę. Zależy od umowy ile godzin się pracuje w tygodniu. Ba! A co z przedsiębiorcami? Sporo z nich pracuje KAŻDEGO dnia. Ale mnie skonfudowałeś, gościu.
  • Odpowiedz
  • 0
@fazjoszi: No nie mogę. Cringe tak mocny, że mają 15 lat tutaj konto, Ty pierwszy trafiasz na moją pustą czarną listę. Idź być jakim jesteś gdzieś indziej :P
  • Odpowiedz