Wpis z mikrobloga

Planuję przygodę z #tinder, tylko wcześniej chciałem się trochę ogarnąć z #looksmaxing. Jak myślicie, czy zaczynać już teraz będąc 7/10, czy wstrzymać się z tym rok, założyć aparat na zęby, wybielić je i usunąć laserowo delikatne blizny potrądziku? Wjechał izotek i cera jest gładziutka, ale żeby je usunąć to muszę skończyć kurację. To wszystko co wymieniłem to jest kosmetyka tak naprawdę, ale niestety jestem perfekcjonistą. Po tym jest duża szansa awansu na 8/10 xD Kwestia co robić? Lvl 27.

#tinder #niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow #pytaniedoeksperta
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Blackol12: Ja jestem lvl 60+ związki długie (ponad 10 lat) i krótkie. Jako młody raczej też okolice 7/10 ponad 185, dziewczyny mnie lubiły (a jak się po latach okazało byłem obiektem westchnień i to wielu) :) Podoba ci się dziewczyna na ulicy, w pociągu, sprzedawczyni? Nie wahaj się. Powiedź, że ładny dzień i jutro też ma być fajna pogoda - może skoczy po pracy/czy jutro rano na kawę. Nie spinaj
  • Odpowiedz
@Blackol12: Zamierzasz tryhardować życie, wydawać mnóstwo pieniędzy na wygląd wszystko po to, aby mieć kilka plusów więcej od kobiet, które dla ciebie nawet rąk i nóg nie ogolą, bo "one to wyglądają dla siebie". Powodzenia, fajnie będziesz miał z takim podejściem
  • Odpowiedz
Ja jestem lvl 60+ związki długie (ponad 10 lat) i krótkie. Jako młody raczej też okolice 7/10 ponad 185, dziewczyny mnie lubiły (a jak się po latach okazało byłem obiektem westchnień i to wielu) :) Podoba ci się dziewczyna na ulicy, w pociągu, sprzedawczyni? Nie wahaj się. Powiedź, że ładny dzień i jutro też ma być fajna pogoda - może skoczy po pracy/czy jutro rano na kawę. Nie spinaj się - laski
  • Odpowiedz
@Blackol12: Musisz odczekać jakieś 3-4 miesiące albo pół roku aby używać laseru do trądziku. Dodatkowo usuwanie blizn to nie jest jedna sesja. Aby całkowicie pozbyć się blizn trzeba zrobić 6-10 sesji (zależy od blizn), a każdą sesje poprzedza przerwa 4-5 tygodni.

Także nie warto czekać. Robisz profil na tinderze, maxujesz zdjęcia i jedziesz. W międzyczasie poprawiasz wygląd i jak już wymaxujesz look to zakładasz konto na nowo jeśli nikogo do
  • Odpowiedz