Aktywne Wpisy
xEm +417
# Dlaczego chrześcijaństwo podbiło świat? Brutalna prawda o Imperium Rzymskim i rewolucji Jezusa
Rozkminiałem ostatnio fenomen chrześcijaństwa - jak mała sekta z peryferii imperium zdominowała cały świat zachodni? To ciekawe spojrzenie na fundamenty naszej cywilizacji.
Brutalny świat za fasadą marmurowych kolumn
Cesarstwo
Rozkminiałem ostatnio fenomen chrześcijaństwa - jak mała sekta z peryferii imperium zdominowała cały świat zachodni? To ciekawe spojrzenie na fundamenty naszej cywilizacji.
Brutalny świat za fasadą marmurowych kolumn
Cesarstwo

Lardor +439

źródło: temp_file3685433317261301144
Pobierz
Brzydki wygląd, niski wzrost = przyczyna
Nie ma co żałować i zazdrościć innym, nigdy nie mieliśmy takich samych szans i warunków. Trzeba copeowac, szukać wartości i znaczenia życia w innych rzeczach
Ale rozumiem też jak mam słabe dni to tak samo rozmyślam. Widok par jest ciężki, świadomość braku pożądania też. Ale trzeba żyć
#przegryw #blackpill #samotnosc
źródło: IMG_8201
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Brzydki wygląd, niski wzrost = skutek
Brak dziewczyny, znajomych, imprez = przyczyna.
Jak ktoś tak siebie traktuje, to sam się pozbawia tych wszystkich rzeczy: dziewczyny, znajomych, imprez.
Komentarz usunięty przez autora
Polecałbym rozejrzeć się za psychoterapeutą, który ma tyle co Ty albo nawet jest niższy i przeciętnej urody, a posiada żone i dzieci.
I porozmawiać sobie o życiu czy da
We wzroście nie chodzi o to, że wysoki wzrost jest gwarancją wysokiego powodzenia tylko o to, że niski wzrost jest gwarancją niskiego powodzenia. Jakbyś miał 20 cm mniej, to w ogromnym stopniu twoje powodzenie wśród dziewczyn byłoby mniejsze.
"Już kiedyś pisałem, że mając 165 cm masz większy wybór wśród kobiet niż ja, bo mnie nie interesują niższe kobiety."
Nie
Użyłeś słów "ogromnym stopniu", dość odważne - zapewne nie opierasz się przy tym na żadnych rzetelnych badaniach. Skoro moje powodzenie przy 184 cm nie jest ogromne, to dlaczego miałoby zmaleć (ogromnie) wraz
To nie były słowa kierowane personalnie do Ciebie, ale do ogółu. Jest tam napisane „NIEKTÓRZY”.
Może uznałeś, że należysz "do niektórych", ale uznawać tak wcale
A przecież wyraźnie
Jest tam "NIEWYKLUCZONE" .
Nie jest to stwierdzenie rzeczy dokonanej, którą twierdzisz że ja Tobie zarzucam żeś ją dokonał. A to że wyrażasz daną postawę, nie znaczy wcale że nie mógłbyś innemu wpisowi dać +, który zawierał treści bliskie twojemu myśleniu. Utożsamiasz się przecież z nurtem, że 165 cm mężczyźni mają znacznie gorzej i dajesz temu
No tak, ocenianie ludzi po czynach a nie słowach to karmienie
@_Kamil_: Czyny są takie, że kobieta wchodząc w pierwszą relację z mężczyzną prawie zawsze jest oszukana przez mężczyznę, oferując mu na dłoni serce, dostaje kłamstwo .
Przyznawaj się publicznie dwa razy, że nie czytasz cudzych postów (w domyśle wypocin),
Ty chyba sobie jaja robisz, bo ciężko mi uwierzyć abyś tak tępy był XD
Jak się lepiej poczujesz to mogę mieć zryty łeb i być tępy.¯\(ツ)/¯ Skończyłem dyskusje.