Aktywne Wpisy

Zopyross +28
Coraz częściej widzę oferty sprzedaży domów jednorodzinnych zakładających wymianę za mieszkanie i dopłatę albo dwa mieszkania. Za takimi wariantami kryją się dramaty rodzinne, pewnie chłop stawiał duży dom z myślą, że się tu jeszcze wnuki odchowają a tymczasem córka z synem trochę podrośli, dowody z urzędu odebrali i zakomunikowali, że się wyprowadzają a najlepiej to im mieszkanie w centrum gdzieś kup
Dzisiaj niemożliwością jest odtworzenie wielopokoleniowej rodziny żyjącej w modelu naszych dziadków,
Dzisiaj niemożliwością jest odtworzenie wielopokoleniowej rodziny żyjącej w modelu naszych dziadków,

źródło: dzci
Pobierz
Angi_Angel +2
#samotnosc #randkujzwykopem #zwiazki
Pracuję na sklepie gdzie ludzie często podają swój numer telefonu na kasach. Jak myślicie jak bardzo głupi jest pomysł by w ten sposób napisać do jakiejś dziewczyny?
Pracuję na sklepie gdzie ludzie często podają swój numer telefonu na kasach. Jak myślicie jak bardzo głupi jest pomysł by w ten sposób napisać do jakiejś dziewczyny?
mam dylemat nad IKE, a dokładnie to zastanawiam się gdzie je trzymać. Dużo przemawia za XTB (a na pewnoi fakt, że nie mam miesięcznie do dyspozycji kwot powyżej 3,5k do zainwestowania), ale czy nie mógłbym po prostu tych niskich kwot do inwestycji zebrać i wpłacać na IKE co, sam nie wiem, kwartał, zamiast co miesiąc, wtedy by chyba lepiej wyszła Bossa?
- Druga rzecz, chyba osobiście ważniejsza, to fakt, że mam kompletną awersję do robienia czegoś na telefonie. Czy jakiś mirek mógłby się podzielić opinią o IKE w aplikacji XTB, chętnie też bym wysłuchał wrażeń z wersji webowej bossy. Właściwie to z każdej rady bym skorzystał ;)
#xtb #bossa #ike