Aktywne Wpisy

Rv0000 +61

PiersiowkaPelnaZiol +110
Też was w-----a taka niesprawiedliwość społeczna? Dziś byłem świadkiem jak dziany gościu zaparkował jebitnie na trawniku + chodnik mimo że obok pełno parkingu (DARMOWEGO) na zwrócenie uwagi mnie zwyzywał i coś tam groził. I w sumie co mogę zrobić, dam mu w ryj to jeszcze skończę w sądzie z c--j wie jaką karą.
Bogaci mają łatwiej, bo mogą więcej vs szaraki którzy przestrzegają prawa.
Chwile potem innemu gościowi na światłach samochód zgasł
Bogaci mają łatwiej, bo mogą więcej vs szaraki którzy przestrzegają prawa.
Chwile potem innemu gościowi na światłach samochód zgasł

Tymczasem Trump spowodowal straty co najmniej 5 bilionów i to tylko na akcjach w SP500 - 50x więcej niż pomoc udzielona Ukrainie.
#ukraina #gielda #russiahateclub #usa #trump #polityka #ekonomia #wojna
źródło: image
Pobierz@Morthgar: żeby dodatkowo zbankrutować amerykańskie firmy naftowe? Dobre, jestem za, niech ich boli bardziej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nawet jeśli jest kryzys i w skarbcu ciemności wystarczy mieć plan inwestycji i … sprawną drukarkę xD oczywiście robią to w ciszy na koszt reszty świata najlepiej przy słabym kursie dolara. Te wszystkie ruchy trumpa w szczególności z cłami to stara sztuczka by dolar leciał w dół
Co najśmieszniejsze tam nie ma planu, a lecenie populizmem i wywalanie co cenniejszych specjalistów bo nie chcieli brać/mieli inne zdanie do
To brednie w biznesie wszystkie chwyty dozwolone i nawet jeśli by się na nich zesrał odmowa propozycji współpracy z największym rynkiem zbytu to conajmniej idiotyczne. Ty trumpa bierzesz za słówka na poważnie a zauważ jak tym straszeniem i p----------m pozmieniał starych umów na bardziej korzystne. Wystarczyło postraszyć atakiem Panamę i cyk jeden z najważniejszych węzłów transportowych sprzedało akcje BlackRock. Polityka oceniaj