@hirek_gawron: Tuskoboty jak zwykle w formie, to jest to legendarne obniżanie podatków gdy innym się podnosi XDD Czemu nie wspominasz nic o odrzuconych poprawkach Konfy?
@Nighthuntero: składka wzrasta dla 100 tysięcy ryczałtowców którzy zarabiają rocznie od 675k w górę (dopiero powyżej tego stawka faktycznie rośnie). Czyli zarabiającym 56k+ miesięcznie. Jednocześnie spada dla pozostałych 2,4 miliona przedsiębiorców zarabiających mniej.
Teraz powiedz, że tym z 56k+ miesięcznie będzie gorzej po podniesieniu składki, konfiarski manipulatorze. Jeszcze będą musieli zrezygnować z trzeciego auta w leasingu, biedaki.
Wy macie jakąś schizofrenię. Od lat płaczecie o ubijaniu klasy średniej, a jak
@Nighthuntero no ja wiem, przedsiębiorcom nie wolno podnosić. Tylko pracownikom należy podnieść podatki. Pozstym slogan wiecowy i żart a jedyne co trzeba to podpisywać ułaskawienia pisowcom.
Czyli zarabiającym 56k+ miesięcznie. Jednocześnie spada dla pozostałych 2,4 miliona przedsiębiorców zarabiających mniej.
@Nighthuntero: Taki obraz wasz - sekciarze konfederosyjscy. Czytacie te brednie na twitterach, ale zamiast choć pobieżnie zweryfikować te wysrywy, to kolportujecie to w sieci szczycąc się tym jeszcze. Wam memceny mogą wcisnąć każdą brednię, nawet najbardziej niedorzeczną. Wy to wszystko łykacie i się tym chwalicie. Śmiejecie się z botów, którzy odpłatnie spamują. Wy jesteście o tyle gorsi,
Cena za bycie Polakiem, obecny kurs euro wg Google, to 4,30 Pani przy kasie poinformowała mnie, że nie mogę dokonać płatności w euro (różnica w cenie, to około 20 zł) i że cena została „źle” oznaczona :) #zara #cenyzdupy #euro #lublin
źródło: image
Pobierzlol, ale macie ból **** xD
źródło: image
Pobierzźródło: POWykopek
PobierzCzemu nie wspominasz nic o odrzuconych poprawkach Konfy?
źródło: 1000020938
PobierzTeraz powiedz, że tym z 56k+ miesięcznie będzie gorzej po podniesieniu składki, konfiarski manipulatorze. Jeszcze będą musieli zrezygnować z trzeciego auta w leasingu, biedaki.
Wy macie jakąś schizofrenię. Od lat płaczecie o ubijaniu klasy średniej, a jak
@Nighthuntero: Taki obraz wasz - sekciarze konfederosyjscy. Czytacie te brednie na twitterach, ale zamiast choć pobieżnie zweryfikować te wysrywy, to kolportujecie to w sieci szczycąc się tym jeszcze. Wam memceny mogą wcisnąć każdą brednię, nawet najbardziej niedorzeczną. Wy to wszystko łykacie i się tym chwalicie.
Śmiejecie się z botów, którzy odpłatnie spamują. Wy jesteście o tyle gorsi,