Wpis z mikrobloga

• 5
@murdoc

ten bananowy lewicowiec zjada intelektem 95% sejmu.

Intelekt u komucha XD
Gość na starcie zostaje wyjaśniony przez pierwszego lepszego posła.
A jak by miał rozmawiać z Bosakiem to by było jak spotkanie gołej d--y z batem.
  • Odpowiedz
@murdoc odpaliłem ostatnio jego wywiad u stanowskiego żeby zobaczyć ten potężny intelekt i akurat trafiłem na moment gdzie nie umiał odpowiedzieć na najprostsze pytanie - dlaczego lewica stawia granice aborcji na akurat na 3 miesiąc od zapłodnienia, a nie np na 5 lat ( ͡° ͜ʖ ͡°) to zaczął się plątać że państwo nie powinno się mieszać w takie sprawy i że to sprawa prywatna każdej kobiety
  • Odpowiedz
ten bananowy lewicowiec zjada intelektem 95% sejmu.

@murdoc: Zgoda, ale organizacyjnie się nie nadaje, co widać po stanie partii. No i jest patriotą, ale duńskim, a nie polskim, co sam przyznał w grudniowym wywiadzie z DLR. Jak kandydat na prezydenta Polski mówi, że polska państwowość to projekt przeszłości i liczy się tylko UE ze stolicą w Brukseli to abstrahując nawet od opinii to nie jest zbyt mądre. IQ, wiedza i
  • Odpowiedz
@djtartini1 oglądałem ten wywiad, w którym momencie powiedział że jest patriotą duńskim a nie polskim? Ostatnio u stanowskiego mówił że nie czuję się w ogóle związany z Dania, w końcu wyjechał z niej przed 7 rokiem życia
  • Odpowiedz
oglądałem ten wywiad, w którym momencie powiedział że jest patriotą duńskim a nie polskim? Ostatnio u stanowskiego mówił że nie czuję się w ogóle związany z Dania, w końcu wyjechał z niej przed 7 rokiem życia

@Vegas8: No chodziło mi w sensie o tym, że wtedy powiedział według niego polska państwowość to przeszłość, a liczy się tylko UE jako państwo. Jestem przekonany, że w Danii by tego nie powiedział, bo
  • Odpowiedz
@djtartini1 A dlaczego miałby to mówić w Danii, skoro nie działa politycznie w tym kraju i za dużo go z nim nie łączy? A bycie za integracją europejską nie jest w żaden sposób sprzeczne z patriotyzmem
  • Odpowiedz
A dlaczego miałby to mówić w Danii, skoro nie działa politycznie w tym kraju i za dużo go z nim nie łączy? A bycie za integracją europejską nie jest w żaden sposób sprzeczne z patriotyzmem

@Vegas8: No jak mówi, że polska państwowość to projekt przeszłości to jest sprzeczne z patriotyzmem polskim czy nie? Podobno to oglądałeś.
  • Odpowiedz
@djtartini1 Moim zdaniem nie jest, oczywiście nie mówię tu o jakimś zniewoleniu pod wrogim imperium które będzie zwalczało polską kulturę, tylko o wejściu do bardziej zintegrowanej i zjednoczonej (ale przede wszystkim dobrowolnej) Unii
  • Odpowiedz
@Vegas8: Żeby nie było miesiąc później już zaczął mówić coś innego, ale oni rozmawiali z Dymkiem i Giełzakiem po tym wywiadzie i chyba mu wypunktowali, że to źle brzmi. Tylko obawiam się, że to był prawdziwy Zandberg i to było po prostu jego zdanie. Nie mam o nim złej opinii, ale nie mógłbym na niego zagłosować na wysokie stanowisko po tym wszystkim. No i jego samozadowolenie ze stanu partii też
  • Odpowiedz