Aktywne Wpisy

MonazoPL +76
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: millennium 900 zł
Pobierz
Je22 +297

#billy - do czarnolistowania jeśli chcesz widzieć moje posty, a nie chcesz widzieć informacji o publikacjach na kanale (wrzucam 1-2x na tydzień)
Jest taka posucha, że znów zaglądnąłem w odchłanie Jutuby. Marcin w 2016r. Jak pier..., jak te 8-9 lat go zniszczyło xD.
@wiesniakzdziuryzabitejdeskami bardzo Cię lubię, wiem, że tag #billy zczarnolistowałeś, to wołam ;). Liczę na kawę. Trolololo ;).
No I jak z rękami bo konsolka wydaje się być mala I niezbyt poręczna
@Chilli_Heatwave: nagram filmek, bo to serio jest d------e. Z Affilacji dostane max 5% (nie bede Was i widzów na YT scammowac czyms czewgo sam nie używam) a cena dla nabywcy sie nie zmienia. Wrzucasz kartę