Wpis z mikrobloga

#raportzpanstwasrodka
#billy - do czarnolistowania jeśli chcesz widzieć moje posty, a nie chcesz widzieć informacji o publikacjach na kanale (wrzucam 1-2x na tydzień)

Jest taka posucha, że znów zaglądnąłem w odchłanie Jutuby. Marcin w 2016r. Jak pier..., jak te 8-9 lat go zniszczyło xD.
@wiesniakzdziuryzabitejdeskami bardzo Cię lubię, wiem, że tag #billy zczarnolistowałeś, to wołam ;). Liczę na kawę. Trolololo ;).
lskx - #raportzpanstwasrodka
#billy - do czarnolistowania jeśli chcesz widzieć moje p...
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@lskx a ta konsolka gdzie na jakieś gotówce gier i emulatorów? Może sa jakieś generatory własnych kompilacji top20 gier z konsol niż pakiet ALL.
No I jak z rękami bo konsolka wydaje się być mala I niezbyt poręczna
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 2
a ta konsolka gdzie na jakieś gotówce gier i emulatorów? Może sa jakieś generatory własnych kompilacji top20 gier z konsol niż pakiet ALL.

No I jak z rękami bo konsolka wydaje się być mala I niezbyt poręczna

@Chilli_Heatwave: nagram filmek, bo to serio jest d------e. Z Affilacji dostane max 5% (nie bede Was i widzów na YT scammowac czyms czewgo sam nie używam) a cena dla nabywcy sie nie zmienia. Wrzucasz kartę
  • Odpowiedz
@lskx obawiam się że to ciekawostka, mam switcha, przygotowałem sobie gierki, i się kurzy np 30 FPS co mnie wnwreia w grach, mogę zagrać w Nazi Zombie ale mam to też na pc w lepszej grafice i wygodzie (duży ekran i wygodny pad). Tak samo z mini NES i SNES - fajnie mieć ale chyba wyrosłem z emulacji bo pamiętam jak w latach około 2000 odkryłem emulacje i zgrywałem romy na
  • Odpowiedz