Aktywne Wpisy
blackghost +254
Heh moja znajoma wróciła właśnie do pracy po urlopie macierzyńskim.
W pracy przywitała ją grobowa atmosfera tak jakby co najmniej kogoś kogoś zamordowała a 5 minut później dostała wypowiedzenie xD
To tak wam pisze na wszelkie wypadek gdybyście się jeszcze zastanawiali dlaczego w Polsce nie rodzą się dzieci i mlodzi mają ten kraj głęboko w dupie xd
#pracbaza #januszebiznesu #demografia
W pracy przywitała ją grobowa atmosfera tak jakby co najmniej kogoś kogoś zamordowała a 5 minut później dostała wypowiedzenie xD
To tak wam pisze na wszelkie wypadek gdybyście się jeszcze zastanawiali dlaczego w Polsce nie rodzą się dzieci i mlodzi mają ten kraj głęboko w dupie xd
#pracbaza #januszebiznesu #demografia

klamovsky +7
Mirasy nie mam juz sił, nademną wprowadzili się sąsiedzi i jest tak jak myślałem. Mają inny tryb życia, chodzą spać później niż ja i gdy ja się kładę o 23:00 to oni dopiero zaczynają się ogarniać do spania. Wczoraj do 1 w nocy słyszałem dudnienie po podłodze bo chodzili dodatkowo z łazienki słyszałem rozmowy chyba przez wentylacje i ogólnie też słychać w ścianie rury kanalizacyjne jak się myją to się niesie po

Takie podejście raz się sprawdzało, innym razem nie, podobnie jak SLy - raz mi tyłek uratowały, a innym razem wywalało mi pozycję za wcześnie.
Jakkolwiek to zabrzmi - problemem jest głowa i to, że z własnej woli trudno mi zgodzić się na oddanie forsy, więc walczę do upadłego. Nie wiem, co dalej z kursem, więc domyślnie wierzę, że się uda.
I jeszcze jedna rzecz, która mnie martwi. Dość często moje pozycję generują gigantyczne straty (zwykle niezrealizowane), żebym potem zgarniał kasę stanowiąca 10-20% tego, ile wynosiła strata w najgorszym momencie. To nie powinno tak działać, prawda?
Gdybyście mogli poratować, jakąś radą, jak mogę zmienić albo wypracować sensowniejsze metody na granie, to będę bardzo wdzięczny. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gielda #trading
Ustalaj wysokość stawki na podstawie SL i Risk/Reward
@czarnolisto_exploit:
@utilek: tak, jestem świadomy, jak działają te instrumenty.
@utilek: myślę, że masz sporo racji, a jednocześnie - nie. I tu, i tu gra toczy się na tym samym rynku, więc lekcje wyniesione z obrotu instrumentami bazowymi oczywiście są nieocenione. Ale.
@utilek: nie masz pojęcia, jak bardzo chciałbym nie czuć większych emocji w związku z graniem. Próbuję nad tym pracować.
A do kasyna nie zamierzam iść, bo jednak celem jest coś wygrać. ( ͡º ͜ʖ͡º)
A za radę z dziennikiem bardzo dziękuję, przetestuję.