Wpis z mikrobloga

Jako dobijający do czarodzieja, nigdy nie randkujący chłop, nawet nie jestem pewien, czy chciałbym to zmienić. Sama myśl o tym, że mając dziewczynę trzeba z nią wychodzić, spędzać czas, spotykać się z jej znajomymi, kopulować, razem dbać o dom, planować przyszłość etc, to w mojej głowie pojawia się error. To abstrakcja, nic o tym nie wiem. Nie potrafię wyobrazić sobie jak miałbym to wszystko robić, jak się w tym odnaleźć. Wyautowany z życia już od wczesnej nastoletniości jestem zwyczajnie niekompatybilny z dzisiejszym modelem życia. Powinienem był urodzić się 20 tys. lat temu, odnalazłbym się w koczowniczym trybie życia podbijając Amerykę Północną czy coś takiego...

#przegryw #samotnosc #s----------e
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kamil150794: wiele osob z tego tagu narzeka na to, ze wysmiewanie, brak akceptacji ze strony rowiesnikow w mlodych latach wplynelo na to, ze stali sie wycofani i od tego momentu zaczeli zmierzac w strone przegrywu.
Taki argument zapodal w tym wpisie rowniez jeden z uzytkownikow, do niego sie wlasnie odnioslem.
Jednoczesnje zdajr sobie sprawe, ze niektore osoby z tego tagu mialy/maja o wiele wieksze problemy niz ja mialem.
  • Odpowiedz