Aktywne Wpisy
tumiwisizm +114
42 lata za mną, gdyby ktoś się mnie zapytał czy coś bym zmienił, gdybym mógł cofnąć się w czasie, to odpowiedziałbym "nie", to były zajebiste 42 lata, wszystkim Wam życzę takich.
A czego sobie bym życzył? Zdrowia, przeżycia długiego życia i aby to pozostałe było równie fajne jak to już przeżyte.
A Wam dziękuję za dobry jak i zły kontent na tym portalu i za możliwość uczestniczenia w nim.
#urodziny
A czego sobie bym życzył? Zdrowia, przeżycia długiego życia i aby to pozostałe było równie fajne jak to już przeżyte.
A Wam dziękuję za dobry jak i zły kontent na tym portalu i za możliwość uczestniczenia w nim.
#urodziny

źródło: 1000018249
Pobierz
wscieklizna_irl +13

źródło: temp_file7563561800146214711
Pobierz
#przegryw #samotnosc #s----------e
Zdrówka i powodzenia!
Oczywiście, że mają problem sami ze sobą. Tylko, że to też jest skutek. Często skutek odrzucenia i gnębienia w czasach dzieciństwa. Wyśmiewania przez innych. Brzydka twarz, niski wzrost, nawet może sposób chodzenia, który odbiegał od reszty. Dzieci często nie mają żadnej empatii dla osobników odbiegających od reszty.
Kiedy ich "normalni" rówieśnicy wchodzili w pierwsze związki, oni byli dla dziewczyn niewidoczni, albo po prostu odrzucani za każdym razem, czasami w sposób
@GrzegorzFloryda69 Ehh
Pewnie będzie to dla ciebie śmieszne ale ogromnie mi pomogło chodzenie na siłownię, 12 lat temu. N-------m do tej pory, obiektywnie mam lepszą formę niż 99% facetów ale to tylko efekt z zewnątrz. Bo nic mi nie dało tyle pewności siebie, energii i motywacji do działania co właśnie siłownia. Jeżeli