✨️ Obserwuj #mirkoanonim Dostałem ofertę na stanowisko "Java Developer - Senior I". Co oznacza to "Senior I"? Nie znalazłem w internecie takiego oznaczenia poziomów seniority.
@mirko_anonim w firmie, w której pracowałem był to zwyczajnie „typ” stanowiska. Firma miała jakieś tam swoje typy i wymagania z nimi związane np | taki a taki 2 czy || taki a taki. Zwykły sposób na grupowanie
@mirko_anonim: pewnie firma porobiła więcej stanowisk, żeby móc dawać awanse. Znając życie jest developer I, developer ll, senior developer I, senior developer II. Możesz popatrzeć na LinkedIn na profile ludzi pracujących w tej firmie.
@BilionDollarBaby: Korpa zaczynają dzielić (czasem sztucznie) stanowiska, aby uniknąć regulacji UE związanych z jawnością wynagrodzeń. Widzę to u znajomych.
Dostałem ofertę na stanowisko "Java Developer - Senior I". Co oznacza to "Senior I"? Nie znalazłem w internecie takiego oznaczenia poziomów seniority.
#programista15k #pracait #it
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
🥲 Aktualnie wspiera nas średnio 1 osoba w miesiącu, co nie pozwala na pokrycie kosztów utrzymania serwisu. Wspomóż projekt