Wpis z mikrobloga

#pokazkota to je mruczek, bandyta mojej siostry. Jak miał z 5 miesięcy to zgarnęli go z ulicy. Potrzebuję jakiejś karmy dla niego, koniecznie z sosem. Je g---o karmy, z sheby. Dobrych puszek ruszać nie chce, myślałem nad bozita w sosie, nie szukam czegoś drogiego bo i tak nie je xD
Lujdziarski - #pokazkota to je mruczek, bandyta mojej siostry. Jak miał z 5 miesięcy ...

źródło: temp_file2460787125126585737

Pobierz
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Lujdziarski: bandziorek je suchą karmę? Raczej dałbym mu czegoś w dosyć zbitej formie. Ja bym szukał takiej mielonki dobrej jakości. Kupuję Select Gold z Maxizoo - w składzie wątroba na dalszym planie i 72% mięsa. Z sentymentu kupiłem swojej kangura i zajadała jak warchlak parzonkę xD
  • Odpowiedz
  • 0
@turok2016: Moje koty w dupie miały wildfreedom, za twarda. Ten to nie mój kot, nie mam nawet jak go karmić, bo mieszka 350km dalej. Puszki markowe przerobił, bo moje jedzą markowe puchy, w dupie miał
  • Odpowiedz
  • 1
@krystiano_ps3: Warjat jest już długo, jak kiedyś byłem u nich w gościach. to o 3 w nocy go z ulicy ściągałem, bo tłukł się z innym kotem xD @AliveUntilWeDie To zależy czy to ma sos, jak nie ma to można sobie spokojnie odpuścić. Mój Bero Macsa z puszki jeść nie chciał, za twarde. Wywiozłem wtedy 10 czy 11 puszek do Polski XD
  • Odpowiedz
@Lujdziarski: jest troche galaretki, karma sama w sobie jest super miękka. A jak chodzi o sam sos to jest coś takiego jak Cosma Soup, czyli zupka/sos które są zajebiste do dosmaczania karmy i mój nawet to zeżarł mimo że bez tego sosiku puszka była niejadalna wobec niego
  • Odpowiedz