Aktywne Wpisy
Edenes 0
Potrzebuję rady. Mam jakiegoś niesamowitego pecha. Pod koniec kwietnia skręciłem kostkę w lewej stopie. Teraz chyba 2 dni temu mnie coś ugryzło w kostkę tym razem w prawej stopie. Mieszkam na wiosce i po pokoju latały różne owady, w tym komary. Już 3 dni temu jakoś dziwnie się czułem ,ale stopa jeszcze nie bolała. Z kolei dwa dni temu późno w nocy przy chodzeniu zaczęła mnie nagle boleć prawa noga. Zauważyłem, że

źródło: IMG_20250607_190927
Pobierz
Bunch +4
Tinderowa codzienność. Z takimi amebami tam się rozmawia na co dzień ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Po tej mojej wiadomości dostałem jeszcze odpowiedź: "wow" ale nie zdązyłem zrobić screena.
#heheszki #tinder #logikarozowychpaskow
Po tej mojej wiadomości dostałem jeszcze odpowiedź: "wow" ale nie zdązyłem zrobić screena.
#heheszki #tinder #logikarozowychpaskow

źródło: tinderowe przygody
Pobierz
Jeśli pomarańczowy nie blefuje i rzeczywiście chce wracać do izolacjonizmu i państwa minimum rodem z wczesnego XIX wieku to USA czeka głęboka recesja a wasze ETF'y i inne wynalazki poszły sie wlasnie j---ć
#usa #gielda
@OddajButa123 typowa gadająca głowa z telewizora przy każdym spadku/kryzysie.
@jonzi: problem w tym, że to nie jest kryzys a zmiana całego systemu globalnej gospodarki opartej na wolnym handlu (o ile rudy nie blefuje), amerykańskie spólki nie będą już mogły rosnąć w nieskończoność bo będą działać w obrębie zamkniętej amerykańskiej bańki okrążonej z każdej strony cłami
trzeba zrobić odwrotnie niż mówią XD
@OddajButa123: kryzys który może się zakonczyc za 4 lata
@Torqux: tak tak, genialny strateg, szachy 5D. Już to słyszeliśmy.
Na giełdzie za dużo ludzi ma pieniądze żeby to padło tak o, z powodu decyzji jednego człowieka.