Wpis z mikrobloga

#virginmobile Czy ma ktoś z Was problemy z połączeniami? Od kilku dni jak ktoś próbuje się do mnie dodzwonić to czasem zamiast połączenia otrzymuję smsa, że ktoś dzwonił, a osoba dzwoniąca ma komunikat że mam wyłączony tel. Ale nie za każdym razem. Nie wiem czy to wina sieci czy telefonu. Niby restartowałem, ale nic nie pomogło :/ Ja mogę dzwonić normalnie.
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@beer_man wina sieci. Play tak miewa nawet jak jest zasięg do pełna. U siebie też to widziałem nie raz. Skończyło się na zmianie sieci i się problemy skończyły
  • Odpowiedz
  • 0
@Ramone: Kurła, ale to co, btsy zapchane? Wiem, że to teraz play, ale nie jestem na jakimś wypizdowie tylko w WWA i to nie w centrum i nie w galerii handlowej. Ale chyba faktycznie trzeba będzie pomyśleć o zmianie sieci bo UPC też mi zeżarli i jest tylko gorzej :(
  • Odpowiedz
  • 0
@beer_man nie wiem od czego to zależy, ale takie coś miałem w zasięgu optycznym bts playa. Oni chyba odstają z ilością tego pasma radiowego od T-Mobile/Orange. Gorzej to tylko z plusem bywa. Tam z rozmowami jest znośnie, ale internet mobilny to tragedia. Niby mamy wybór ale tak nie do końca ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz