Aktywne Wpisy
walicwasss +1081

źródło: temp_file3276111328134449673
Pobierz
Nacho_Libre +10
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Landlordzi gdy kataster: "Proszę, błagam, wynajmij moje mieszkanie bo zbankrutuję, obniżę Ci ratę o połowę i dam 3 miesiące gratis"
#nieruchomosci
Księgarnie: Obniżcie VAT na ebooki to będą tańsze
Księgarnie gdy obniżono VAT: i cyk piniondz dla nas a ebooki będą droższe od fizycznych książek bo nie zajmują miejsca w magazynach
@mickpl: Jeszcze więcej by było mieszkań na najem, gdyby można było wywalić pasożyta co nie płaci.
Problemem są puste mieszkania trzymane jako lokata kapitału. Mieszkanie nie może być inwestycją jak papier wartościowy, do tego nieopodatkowaną.
@mickpl: zmiana prawa zrobiłaby to lepiej
Ja naprawdę chciałbym to przerzucenie podatku zobaczyc w sytuacji w której ktoś kupuje mieszkania hurtem jak Donatan xd
"tak Panie wynajmujący proszę mi zapłacić za wynajem 28737zl miesiecznie bo ja mam dużo mieszkań a podatek jest progresywny. Dlaczego się pan śmieje?" XD