Aktywne Wpisy
pieknylowca +107
Ja pozbyłem się tych problemów - po prostu tam nie jeżdżę XD. Ludzi to ogólnie posralo z tymi Włochami - tego nie rób, tamtego nie wolno XD. Niektórzy to starają się być bardziej włoscy niż sami włosi #wlochy #wakacje #podroze #podrozujzwykopem

źródło: 1000004115
Pobierz
woskrosenie +127
- ma te same podzespoły w tym także identyczny silnik
- to samo wykończenie
- bryła samochodu podobna z tą różnicą, że 600 L bagażnik w Octavii vs 425 L w A3
Bonusowe punkty, że wysiadając z Octavii kojarzony byłbym z dynamicznym szefem, a nie z piątym zerem w środku kompensującym sobie coś agresją drogową.
#samochody #motoryzacja #skoda #octavia #audi #a3 #vag #vagboners #kupautozmikro #ankieta
źródło: A3-Octavia
PobierzWolę:
P.S. Moje pierwsze auto to było BMW.
Ceny katalogowe są inne niż w praktyce z rabatami.
Przykład
Raczej z przedstawicielem handlowym lub kierownikiem niskiego/średniego szczebla.
Chyba szedłbym w Audi, ma bardziej analogowy kokpit.
No i wciąż to róznica 12k zł. Za dostępne dodatkowe 12k zł to ja już będę mieć porządną instalację lpg dodaną do auta + pierwszy wyjazd autem na dobre wakacje.
źródło: interior (1)
Pobierz@AdamF_OG: tacy mają superba ¯\(ツ)/¯
Co do agresji drogowej to nie ma reguły, dzisiaj gość z Vito AMG
No dokładnie, należę do osób, które nie kupiłyby Iphone, nawet gdybym srał pieniędzmi, albo wygrał 10 baniek na loterii, bo wciąż uznawałbym to za zbędny wydatek. Mam Samsunga Galaxy kupionego 5 lat temu za 600 zł (niecałe 900 zł wg dzisiejszej wartości pieniądza). Wcześniej przez 8 lat miałem Samsunga za 700 zł (ok. 1100 zł wg dzisiejszych pieniędzy).