Ale ten olx to tragedia, chciałem rzecz wystawić, a tu że niezależnie jak sprzedasz musisz podać dane do przesyłki olx. Za wszelką cenę chcą dane osobowe wyłudzić od człowieka, w poprzek stają, jakieś darmowe wysyłki itd, abyś tylko się wysprzęglił. Nie mam nic do ukrycia ale uważam olx za portal do ogłoszeń lokalnych bez wysyłek tylko spotkać się i sprzedać/kupić co trzeba więc nie wiem po co ciągle cisną na te moje dane osobowe, w sumie to się domyślam, ale niech spadają na drzewo. #olx
@dizel81: ponoć takie coś te (bez)mózgi wprowadziły całkiem niedawno. Ja w sumie zawsze ją dodaję, bo 1 na 50 sprzedaży mam odbiór osobisty (uroki małych miejscowości), ale dla ludzi z większych miejscowości oraz takich, co nie chcą ryzykować, że zostaną z niczym (ochrona OLX potrafi sprzyjać oszustwom) to się ta zmiana kupy nie trzyma.
Teraz ludzie będą odrzucać sprzedaże i wkurzać tym kupujących, albo nie wystawią wcale i ten portal
Za wszelką cenę chcą dane osobowe wyłudzić od człowieka, w poprzek stają, jakieś darmowe wysyłki itd, abyś tylko się wysprzęglił.
Nie mam nic do ukrycia ale uważam olx za portal do ogłoszeń lokalnych bez wysyłek tylko spotkać się i sprzedać/kupić co trzeba więc nie wiem po co ciągle cisną na te moje dane osobowe, w sumie to się domyślam, ale niech spadają na drzewo.
#olx
Teraz ludzie będą odrzucać sprzedaże i wkurzać tym kupujących, albo nie wystawią wcale i ten portal