Aktywne Wpisy

donfallo +153
Mirki, chce sie Wam wyzalic. Oto co wymyslil sobie "Pan Inwestor" na dzialce tuz obok mojego bloku w Krakowie. Działka dotychczas była niebudowlana i gdy kupowalem mieszkanie zapewniano mnie, ze nie ma mozliwosci aby cokoliek tu wybudowano. Coz, czasy się zmieniają, i oto nagle wraz ze zmianami władz Krakowa niemożliwe stało się możliwe. Grupa start (https://start.com.pl/inwestycje-zrealizowane) zrealizowała najpierw dwa bloki obok, i teraz wyszło, że jak już zbudowali tamte dwie -

źródło: widok działki
Pobierz
asdfghjkl +37
Hop co pojechał 12km po najlepsze pita gyros w galaktyce. Jagnięce się skończyły także kurczok i wieprzowina. Każdy składnik idealny. Ambrozja jednym słowem #legancko #kyrieelejson #jedzzwykopem

źródło: IMG_9987
Pobierz
Zamiast zwiedzać jakieś zamki, rezydencje i królewskie parki to duża toruńska dzidzia odwiedza legoland xD
Tam oczywiście tylko same rodziny z małymi dzieciakami ( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: 33 letni kawaler
Pobierz@drsteve: zdaje się, że tam nie byłeś xD
On jest tak naładowany estrogenem że nawet 6 letni chłopiec wychodzi przy nim na prawdziwego mężczyznę
Kupi LEGO? Czy nie kupi? xD
@LenoV12: jo, kupi najmniejszy zestaw z 12 klocków i będzie składał 24 dni ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Właśnie spodziewałem się,że pierOlnie zestaw za 1k funta,albo jeszcze więcej!
I mama patrz Ukaszem xd Tylko nie mam jak zabrać do Polski xd xd
Gdzieś kupował jakieś figurki Marvela,czy coś. Ludzie mu na czacie pisali,jak to teraz do przywiezie xd xd
Ale na pewno nie wyglądałaś jak on dzisiaj.
I mówimy o gościu lat 31 bez dziecka,zachowującym się jak dziecko specjalnej troski
źródło: image
Pobierz