Aktywne Wpisy

wykop +358
W związku z prawomocnym wyrokiem Sądu Apelacyjnego w Warszawie publikujemy przeprosiny na Stronie Głównej serwisu. Nie zgadzamy się z tym orzeczeniem, ale w pełni respektujemy obowiązki, które nałożył na nas sąd.
Wyjaśnienie sprawy:
Przyczyną postępowania były dwa znaleziska opublikowane przez użytkowników Wykopu, zawierające linki do artykułów zamieszczonych na portalu INNPoland.pl. Wykop.pl nie był więc źródłem zakwestionowanych materiałów – udostępniono je wyłącznie w formie odnośników przez użytkowników, wraz z ich komentarzami.
Co istotne, redakcja INNPoland.pl
Wyjaśnienie sprawy:
Przyczyną postępowania były dwa znaleziska opublikowane przez użytkowników Wykopu, zawierające linki do artykułów zamieszczonych na portalu INNPoland.pl. Wykop.pl nie był więc źródłem zakwestionowanych materiałów – udostępniono je wyłącznie w formie odnośników przez użytkowników, wraz z ich komentarzami.
Co istotne, redakcja INNPoland.pl
maciek03pl +2
Miesiąc temu sprzedałem nastoletni samochód, którym jeździłem ponad rok. Od paru dni nowy właściciel pisze smsy ze mam mu zwrócić za naprawę skrzyni (ponad 50% wartości z umowy sprzedaży). Twierdzi, że ma ekspertyzy biegłego sądowego, że pojazd ma wadę ukrytą. Ze skrzynią rzeczywiście był problem(o czym kupujący został poinformowany przy zakupie), bo pół roku temu był wyciek, ale został on naprawiony i samochód dalej użytkowałem. Miał ktoś taką sytuację? Jak się skończyła?
Mało kto czyta opisy. Kobiety, które powiedzą Ci na żywo, że czytają opisy i jest to dla nich ważne - okłamują Cię. Ona przeczyta opis dopiero wtedy gdy w parach ma do wyboru pomiędzy Chadem 1 a Chadem 2. Wtedy zadecyduje kwestia charakteru i emocjonalna.
Więc czy warto miec opis? Można, ale nie trzeba. Brak opisu to nic złego. Nic się nie dzieje gdy tego opisu nie zawrzesz, najwyżej nadrobisz ciekawymi zdjęciami. A jeśli zdjęcia masz c-----e, to nawet najlepszy opis Ci nie pomoże.
Ok, ale stwórzmy ten opis skoro naprawdę chcemy go mieć.
Zacznijmy najpierw od tego czego unikać:
- Długi opis. Nikogo rozprawki nie interesują. Tylko konkrety.
- Opis w formie emotek. To jest zarezerwowane tylko dla kobiet. Zrobisz taki opis jako facet niechad - jesteś nikim w oczach kobiety
- Absolutny zakaz opisywania swojego charakteru i osobowości w opisie. Zabierasz sobie tematy do rozmowy prywatnej.
- Absolutny zakaz używania słów "emocjonalny", "introwertyczny", "czuły", "opiekuńczy" i wszystkiego co by wskazywało na to, że jestes miłym, cichym chłopakiem, który o nią zadba.
- Nie opisuj swoich zalet ani wad w opisie
- Nie wylewaj żali w opisie
- ABSOLUTNIE nie pisz, że szukasz związku, miłości, że może kiedyś się jakaś trafi - kobieta pomyśli, że jesteś jakimś nieudacznikiem co nie może nikogo znaleźć
Przyklady złych opisów:
"Miły, sympatyczny introwertyk. Cenie sobie spokój, ale też lubię czasami gdzieś wyskoczyć. Moje hobby to historia, szachy, ale też lubię aktywności na świeżym powietrzu"
"Szukam kobiety, która ................................ W zamian oferuje szczerość, niezapomniane chwile"
"Czy można znaleźć tutaj jeszcze kogoś konkretnego? Miły, sympatyczny facet o ciekawym hobby"
Co chcemy mieć w opisie?
Standardowo. Chcemy mieć to czego szukają p0lki. To nie jest fizyka kwantowa. Podróże, bycie dynamicznym, LEKKI sport (kobiety nie lubią być zaganianie na siłownie albo wymuszać na nich aby zaczęły ćwiczyć), zwierzęta, pieniądze, jedzenie, szeroko pojęte głupoty (seriale, muzyka Adele, Rihanna, Beyonce to są pewniaki, że ich słuchają, makijaż, ubrania)
Przykłady dobrych opisów:
"Miłośnik podróży. Lubię odkrywać nowe miejsca i kultury. Dobre jedzenie. W wolnych chwilach rower i tennis"
"Uzalezniony od weekendowych wypadów. Lubie aktywnie spędzać czas. Poszukamy razem lotów last minute?"
"Lubię zwiedzać nowe miejsca. Aktywny sportowo, ale też lubię polenić się pod kocem oglądając Chirurgów albo głupawe reality show"
"Ty wybierasz miejscówke, ja szukam tanich lotów? Jeśli lubisz zwierzęta to się dogadamy"
"Szukam bratniej duszy do podróżowania i spędzenia reszty życia :) W przerwie od zwiedzania ładnych miejsc, możemy poleżeć na kanapie i zrobić skincare. Tak, wiem co to jest"
#tinder #badoo #zwiazki #przegryw
@ChadLite_Looksmaxing: czyli zachęcasz do kręcania tej karuzeli s----------a
Ehhhh over
@ChadLite_Looksmaxing: jeśli to nie jest jakiś właściciel dobrze prosperującej firmy to zawód nie ma znaczenia pod kątem zarobków bo te 10k na żadnej już wrażenia nie robi. liczy się wyimaginowany prestiż. jeśli taki kucharz nie wrzuci foty gdzie pracuje w jakiejś fancy restauracji, to równie dobrze
@ChadLite_Looksmaxing: ta linijka przez przypadek Ci się dodała do posta, nie czytałem wszystkich ale większość to wysrywy kopiuj wklej bez jakiegoś polotu xD i mówię to z perspektywy osoby gdzie przynajmniej z 3/4 laski same zaglądały do mnie na podstawie dobrego opisu
Tylko najgorsze w najlepszych opisach jest to że czasem laska Cię da w prawo ze względu na opis i potem weź taka bajeruj
Komentarz usunięty przez autora
@ChadLite_Looksmaxing: to tak, ale najlepiej zawód syn lub jakaś lekka praca lub cos z prestiżem (lekarz, prawnik, dyrektor w korpo), bo jak powiesz, że zarabiasz jako kontraktor w IT to od razu ghost. Wpis jakościowy, plusuje
Proponowane opisy dosyć generyczne ale będą pasować do preferencji większości polek na tinderze.