Wpis z mikrobloga

#zwiazki #rozowepaski #p0lka #niebieskiepaski #redpill #blackpill #tinder #heheszki #przegryw
Kobieta ma świadomość, że najlepszy wiek u mężczyzn jest między 18-24 rokiem życia. Co do ściany to zależy od zadbania mężczyzny i posiadanych genów. Są mężczyźni zaniedbani, otyli, z chorobami, gdzie ścianę zaliczyli w wieku 20 lat.
Wiek 25-30 lat to tzw. mała ściana czyli ostatni dzwonek dla mężczyzny na stworzenie rodziny z odpowiednią kandydatką.
Natomiast 30+ to równia pochyła i przy 40 to definitywna ściana, gdzie jak się nie trafi mężczyźnie ogarnięta kobieta, to
zostają mi rola beta bankomatu, bo kobiety traktują mężczyzn 30+ jak bankomaty.

Ściana u mężczyzn to przede wszystkim brak zainteresowania ze strony atrakcyjnych kobiet. Mężczyźni w wieku nawet 40 lat mają adoratorki, tylko problem polega na tym, że to zazwyczaj zaburzone desperatki z problemami psychicznymi, kobiety z dysfunkcyjnych domów, rodzice alkoholicy, a ona szuka bankomatu.

Związek ma być sukcesem dla mężczyzny, a nie że jest ze słabą genetycznie kobietą. Naukowo potwierdzono że s----a mężczyzn w wieku 40+ jest niskiej jakości, kobieta która decyduje się na dziecko z mężczyzną 40+ ryzykuje że urodzi dziecko z zespołem downa, chorobami genetycznymi lub autyzmem spowodowane jego podstarzałą spermą.
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@hu0pisko

@xena_x: faceci maja najlepsze powodzenie kolo 30-35

Tylko jak są bogaci ale tego już nikt nie wspomina , kobiety nie szukają starszych dla samego wieku tylko dlatego że mogą sobie na wiele więcej pozwolić niż 20 letni chłopak
  • Odpowiedz
@Linnior88: 18 latek rywalizuje o rówieśniczki z chłopakami w swoim wieku + z mężczyznami do 40 roku życia.
Mało kobiet w młodym wieku wiąże się z rówiesnikami bo pada typowy argument "starszy jest dojrzalszy. Kobiety szybciej dojrzewają". Rozumiemy to jako "jest bardzie doświadczony i już na ten moment może zapewnić lepsze życie, na poziomie". Ale kobiety też uważają, że najlepsza różnica wiekowa to około 4-5 lat na korzyść faceta, więc
  • Odpowiedz
Tylko jak są bogaci ale tego już nikt nie wspomina , kobiety nie szukają starszych dla samego wieku tylko dlatego że mogą sobie na wiele więcej pozwolić niż 20 letni chłopak

@Linnior88: Dokładnie. Rozwalają mnie te wizje, że jak jesteś 20-latkiem bez powodzenia, to pewnego dnia będziesz 40-latkiem z powodzeniem. Nie, nie będziesz. Chyba że przejdziesz jakiś ostry glow up, na co się u większości nie zanosi.
  • Odpowiedz
@ChadLite_Looksmaxing
Prime faceta jest wtedy kiedy coś osiągnął jest dojrzały emocjonalnie i życie kobiety jest z nim łatwiejsze , wasz wiek nikogo nie obchodzi w sumie
Co mi po 40 letnim facecie który ma mental i zachwianie jak 20 latek ?
Wtedy to poprostu branie sobie 40 letniego starca pod opiekę
  • Odpowiedz
faceci maja najlepsze powodzenie kolo 30-35

facet osiaga peak wlasnie w tym wieku, baba wtedy powoli wita sie ze sciana

@hu0pisko: Zawsze bawi xD Oczywiście obrazek nie dotyczy wszystkich, w rzeczywistości jak ktoś o siebie dba, to dobrze wygląda w każdym wieku (w porównaniu z rówieśnikami), a jak ktoś ma, za przeproszeniem, krzywy ryjec, to z wiekiem nie stanie się atrakcyjny, nic nie robiąc. Nie rozumiem tego przekonania u tylu
choochoomotherfucker - >faceci maja najlepsze powodzenie kolo 30-35
facet osiaga peak...

źródło: stary

Pobierz
  • Odpowiedz
@Eteres: Badania przeprowadzone chyba przez instytut dziury w dupie. W wieku 20 lat nie masz w ogóle męskich rysów twarzy, często też słaby zarost. W dodatku wiekszość mężczyzn nie ma swoich pieniędzy, wiec jakim cudem w wieku 20 lat mogą wyglądać lepiej niż w momencie gdy mają 28, lepsze jakościowo ubrania, kilka lat na siłce, zarost?
  • Odpowiedz
@choochoomotherfucker: ale tak po prostu jest, co ja mam ci powiedziec. jak jest sie nastolatkiem, generalnie, faceci ZAZWYCZAJ maja mlodsze partnerki, czytaj dziewczyny maja starszych partnerow. wynika to glownie z dojrzalosci. nastoletnie chlopaki to zazwyczaj dzieciaki jeszcze. kolo 30 jest peak faceta i tyle
  • Odpowiedz
@xena_x: ten tekst tak na prawdę jest o kobietach, 18-24 to prime u kobiety a 30 to ściana, facet 30 letni to dopiero zaczyna mieć status pieniądze i wygląd, nie mówię o jakichś grubasach i nieudacznikach, ja mam prawie 30 i lecą na mnie nastolatki więc to żadna ściana xd
  • Odpowiedz