Aktywne Wpisy

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mam problem z moją dziewczyną. Mieszkamy już razem od roku sami. Ona jest dosyć zżyta z rodziną (co jest okej) ale wychodzi ostatnio tak że co tydzień w weekend jest jakaś okazja żeby jechać odwiedzić jej rodziców. A to grill, a to komunia, a to na kawkę. Problem jednak w tym że moje sygnalizowanie że np. nie mam ochoty któryś tydzień z rzędu jechać w sobote/niedziele na pol
Mam problem z moją dziewczyną. Mieszkamy już razem od roku sami. Ona jest dosyć zżyta z rodziną (co jest okej) ale wychodzi ostatnio tak że co tydzień w weekend jest jakaś okazja żeby jechać odwiedzić jej rodziców. A to grill, a to komunia, a to na kawkę. Problem jednak w tym że moje sygnalizowanie że np. nie mam ochoty któryś tydzień z rzędu jechać w sobote/niedziele na pol

Arbuzlele +147
Ostatnio bardzo popularny jest trend gdzie kobiety, jak i faceci (głównie nafaszerowani sterydami) wyszydzają facetów, którzy nie ważą 70 kg nazywając ich szczupłymi dziewczynkami. Widziałem również tego samego typu odnośnie niskich facetów.
Oczywiście w komentarzach poklask od innych facetów, jak i kobiet. Jednakże, jak myślicie, jaki poziom hejtu i nienawistnych komentarzy od kobiet i mężczyzn dostałbym, gdybym nagrał coś podobnego, tylko podpisał to tak:
Wysokie dziewczyny mówią, ze chcą wysokiego faceta. MORDO, TO TY JESTEŚ TYM WYSOKIM FACETEM.
Podejrzewam, że komentarze z groźbami dostawałbym conajmniej przez rok, ale jak widać, na shaming wobec jednych jest przyzwolenie, a wobec innych to zło wcielone. Moim zdaniem nie powinno się robić i jednego i drugiego, ale ludzie bardzo wybiórczo na to patrzą, zwłaszcza kobiety i duża część gymtoku.
źródło: 1000030308
Pobierzźródło: Zrzut ekranu 2025-03-14 013449
Pobierzźródło: Zrzut ekranu 2025-03-15 210213
Pobierz