Aktywne Wpisy

FrankForsyth +106
Ja to tutaj zostawię. To nie fejk. Esej Majster Tuska (✌ ゚ ∀ ゚)☞

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
nigdypoalko92 +21
Pytanie od innych mirków z #rodzicielstwo. Też sie tak stresowaliscie? Ja w sumie wgl do momentu az nie trafiłem przed te drzwi i zaczelo do mnie docierac co sie dzieje. Ale mimo wszystko troszkę #chwalesie ze mogę dołożyć mała cegiełkę w celu poprawienia demografii w tym kraju( ͡~ ͜ʖ ͡°) #dzieci #szpital #porod #ojcostwo

źródło: 1000001228
Pobierz
odpływ 200tys i więcej pracowników rocznie jest dla nas zbawieniem
prawie każdy wie jak śmieciowy jest rynek pracy zdominowany przez #kolchoz i #januszex
jedynie permanentny brak pracowników jakoś zmieni podejście do pracowników #pdk
jeszcze kolejny plus to przewietrzenie rynku #nieruchomosci gdzie za 15-20 sporo w średnich miastach będą mieszkanie do wynajęcie za symboliczny czynsz, byle by blok był zasiedlony
https://www.pulshr.pl/wywiad/panstwo-karze-pracodawcow-za-dzialania-na-ktore-samo-pozwala,111269.html
Praca w Handlu, Przemyśle, Budownictwie rolnictwie jest obecnie śmieciowe czyli niskie pensje które nie pozwalają się utrzymać na przyzwoitym poziomie, to w sumie tylko wielkie problemy z brakiem jeleni możne coś zmieni.
Trzeba iśc w robotyzacje
Dlatego trzeba kibicować #demografia
Kraj tak naprawdę jest przystosowany na 25mln mieszkańców polski a nie 38mln
#polska #pasta #gospodarka #imigranci #emigracja #antynatalizm #takaprawda #pasta #pracbaza #ankieta #pytanie
źródło: Bez tytułu
PobierzCzy demografia wpłynie pozytywnie na rynek pracy i mieszkań?
to jak tam twoje kompetencje i umiejętności związane z
Wiesz jak agencję reklamują pracę w Polsce?
20-25pln por hora.
Realnie oni pewnie robią za mniej niż minimalna.
Prędzej Pan Janusz ściągnie sobie 100 takich niż podwyższy nam ponad minimalną w kołchozie.
Dodajmy że zarabia się więcej i traktują często lepiej
@analboss: jakiś czas temu już to ucięli, bo zbyt wielu "przedłużało" sobie pobyt zostając nielegalnie. Teraz nie jest im już tak łatwo przyjechać tu do pracy