Aktywne Wpisy

UczesanyPedryl +200
źródło: 1000031636
Pobierz
1-1-1-1 +73
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: 1000031636
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
W dalszym ciągu nie rozumiem, dlaczego oni nie rozmawiają o życiu, o fajnych miejscach, w których byli, o zabawnych sytuacjach, o swoich pasjach, o ciekawych spotkanych ludziach, o wszystkim, kuźwa, co daje nam świat! A jest tego od groma! Przez całe życie zbieramy jakieś doświadczenia, o których normalnie, po ludzku można porozmawiać. Gdzie te rozmowy?! Co się dzieje? Wina montażu, pustych głów, o co chodzi?! Mój nastolatek (z młodszych nastolatków :)) lepiej, ciekawie i z humorem poprowadzi rozmowę niż oni. Co to było to coś na całonocnej randce?!
Pamiętaj też, że
Nie wymagam od HP elokwentnych długich dyskusji. Jak zauważyłaś - nie ten program. Ale fajnie byłoby, żeby ze sobą rozmawiali tak... no wiesz... Kurczę, na imieninach ciotki byłoby więcej życia ;) Na przystanku, w kolejce, na ławce w parku. Nie trzeba od razu rozmawiać o najtrudniejszej książce Tokarczuk albo o tym, że indeksy poszły w dół, są miliony życiowych tematów
Ja to widzę jak w szkle powiększającym u siebie w rodzinie, mój ś.p. wujek prowadził pensjonat i turbo ciekawie opowiadał o wielu sytuacjach, nawet