Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Milo900: im jesteś chudszy, tym lepiej się czujesz. Ja najlepiej się czułem, miałem najwięcej energii i motywacji, gdy byłem "chorobliwie" chudy.
  • Odpowiedz
@Milo900: cisnienie 135 to nie jest zadne prawidłowe cisnienie, ew. moze chodzilo im, ze "jak na takiego spaslaka to powinno byc gorzej, ale sa wazniejsze problemy niz cisnienie teraz".

Nie umrzesz od cisnienia 125, bo prawidlowe to 120/70-80. Rób to co robisz dalej i będziesz się czuł tylko lepiej.
  • Odpowiedz
@Milo900: No tak to jest normalne, w końcu organizm może się normalnie regenerować, serce nie musi tak zapierdzielać, za mocny spadek cisnienia to jakby ci poleciało poniżej 90/60 tak to optymalne cisnienie jest poniżej 120/70
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@voov100 @drakan8

Ok dzieki. Ale swoją drogą to tez ciekawe jakie lobby musi byc ktore mowi raz ze 140 to wysokie prawidlowe cisnienie, a teraz nagle 130 to juz problrm i najlepiej zeby bylo 120/70 xD
  • Odpowiedz
@Milo900: nigdy nie slyszalem, aby jakikolwiek lekarz/pielegniarka czy ktokolwiek w "branzy" powiedzial, ze cisnienie 130 (a tym bardziej 140) jest prawidlowe.
  • Odpowiedz