Aktywne Wpisy

peanut_whu +367
#rozdajo
Ostatnie #rozdajo skórzanego paska tak miło się przyjęło, że powtórzymy tę zabawę, ale z inną nagrodą. Na paski nie mam już ani skóry, ani sprzączek, a ostatni mircy, którzy postanowili mi zaufać, niedługo otrzymają swoje zamówienia (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Tym razem do wygrania będzie dowolny wybrany produkt z tych, które zostały mi po grudniowych targach rzemiosła. Wybiorę jedną osobę z grona plusujących
Ostatnie #rozdajo skórzanego paska tak miło się przyjęło, że powtórzymy tę zabawę, ale z inną nagrodą. Na paski nie mam już ani skóry, ani sprzączek, a ostatni mircy, którzy postanowili mi zaufać, niedługo otrzymają swoje zamówienia (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Tym razem do wygrania będzie dowolny wybrany produkt z tych, które zostały mi po grudniowych targach rzemiosła. Wybiorę jedną osobę z grona plusujących
źródło: 1000062056
Pobierz
yourgrandma +32
źródło: 982aad1c3cd7167ee92a293b01facc0bb8018855e0fd381d7ae30dafb5b524e2
PobierzZagłosuj na lepszy utwór:
- Dan Dan Kokoro Hikareteku (Dragon Ball GT) 38.4% (149)
- Zankoku na tenshi no tēze (Neon Genesis Evangelion 61.6% (239)

A ludzie mówią że nie warto mieć dzieci... Eh...
#niepopularnaopinia
Tez Tak uważam. Tylko to nie ostatni rok dwa czy pięć życia. To czasem kilkanaście lat, gdzie to postępuje. Zawsze mnie zastanawiało to, że takie osoby nigdy nie są głodne. Po kilkukrotnym namawianiu zjedzą. Jeżeli to powtórzysz za 15-20 minut to będzie to samo o.O ciekawe czy nie tylko mają zaburzone
@D00D00
To z pamięcią o czym mówisz to już zaburzenia neurologiczne, tzw. konfabulacje. Taka osoba nawet nie wie, że zmyśla, nie wie, że jakąś informację przekazałeś. Można przeżyć 90 lat i mieć doskonałą pamięć,
@Stan_Przedzawalowy: To jest karalne w Polsce póki co.
Ja chciałbym jakieś oświadczenie u notariusza złożyć, że jak stracę zdolności intelektualne, to eutanazja i cześć.
@krebul: chyba głównie kwestia wcześniejszego trybu życia tj. różnorodności i intensywności obciążenia kognitywnego. Różne obszary mózgu są znacznie bardziej połączone, niż nam się kiedyś wydawało. Często wspomina się chociażby naukę języków, jakby miała być jakimś remedium, ale w praktyce to