Wpis z mikrobloga

czy to juz oficjalny ostateczny koniec #wonziu? Citizen leci to juz 90% w ostatnich 25h godzin strima, chłop wali ścieme o disco elysium, zeby kase ktokolowiek wplacal, a skonczy sie tak jak ostatni powrot do baldura. na czacie jest większa śmierć niż na tym tagu tutaj xD a wonziu sobie szczesliwy gra z kilkoma lizodupami w citizenka bo juz jest przeciez lepszy niż dayz nie? dostał sposnora i kompletnie nic sobie z tego nie robi. kinguin nie listuje nawet star citizena w swoich grach tak btw. mozna tylko kupic currency jak do metina XD szacunek jakikolwiek do widzów, ktorzy nie liżą d--y po star citizenku zniknal juz dawno. dyskusji na ten temat nigdy z nim nie dało sie podnieść. ja np. mowie, ze nigy w hostori gier, zadna gra early access nie zabrała nawet w połowie tyle co citizen a wonziu mi mowi, ze jestem glupi bo przeciez ile zarabiają mobilne gry. Tak ja mowie gry eaely access, a on mi porownuje gry mobilne na ktore miliard dzieciakow wplaca codziennie nierealne sumy xD ale ta gra to nie scam "bo sie coś zmienia". tak to jest oryginalny cytat ojca. w the day before tez sie cos zmienialo jak pracowali nad tym xD
https://www.reddit.com/r/starcitizen_refunds/comments/15964jt/star_citizen_a_scam_from_day_one_the_evidence/
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Spadek widzów zwali się na bana na Twitchu
To nie jest wina tego, że gra cały czas w Star Citizena, że nie potrafi restrimować, dotrzymywać obietnic ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
dupka boli, że od kilku dni kart nie włączył?

@Lmaocetong2: Widzę że wy już nawet nie potraficie sobie wyobrazić, żeby ojciec grał w coś innego niż te dwie gry. Wiecie doskonale, że jak odpali coś innego to tylko na chwilę, powie "fajne fajne" i wyłączy
  • Odpowiedz
@Haszenberg: O, widzę, że nie jestem jedyny. Od 11 lat z przerwami śledzę Macieja co robi, i teraz zrobiłem sobie po raz kolejny przerwę od odpalania strimów w wolnym czasie bo się nie da. Ciągle tylko cholerne karty i kościół Chrisa Robertsa. Gier karcianych nienawidzę, a na chwilę obecną star citizen to największy scam w historii gierkowa, wolałem Elite Dangerous gdzie nabiłem kilkaset godzin. Zawsze olewam jego opinię bo od
  • Odpowiedz