Wpis z mikrobloga

An... 27 Kraków

Zgłoszenie 15193a890a01342e z dnia 2025-03-30 15:02:49

Imię: An...
Miejscowość: Kraków

Kim jestem?
Cześć. Na sam początek chciałabym wspomnieć, że nie jestem dobra w pisaniu (zwłaszcza o sobie). Ale mimo wszystko - spróbujemy. :) Podejrzewam, że najwięcej wyjdzie w rozmowie i tak będzie najlepiej..
Na co dzień szara myszka klikająca w kąkuter. Domatorka ceniąca cisze i spokój. Imprezy, tłumy są kompletnie nie dla mnie - typowy introwertyk. Mój typowy dzień to praca - dom. W pracy kąkuter, w domu "domowe zadania bojowe" oraz odpoczynek przy tworzeniu albo dobrej grze bądź filmie. Mimo, że lubię czasem również porysować nie podobają mi się tatuaże, kolorowe włosy - czasem niektórych to dziwi.
Co więcej tutaj zamieścić? Nie wiem, w rozmowie na pewno dużo wyjdzie. :)

Wygląd
Szatynka, długie włosy. 164. Nie ulana.

Zainteresowania
Rękodzieło (kocham!), gry komputerowe, fantastyka, kreskówki, jazda samochodem, muzyka, fotografia (uczę się), memy

Czego oczekuję?
Chciałabym kogoś poznać, z kim będę mogła porozmawiać. Każda znajomość będzie na wagę złota dla mnie nawet jeśli nie było by to z cyklu "Mirek szuka żony". Nie musicie się zrażać odległością, porozmawiać zawsze można - najwyżej wyjdzie z tego fajna znajomość przez kąkuter.
Czego oczekuje od Pana Mirka? To dowie się Pan Mirek. :)

Jak wyobrażam sobie idealny dzień z drugą połówką?
Hmm.. wspólne gotowanie, w którym jest więcej śmiechu i żartów niż gotowania (może nie aż tak, że rzucamy się mąką) - ale koniec w końcu coś tam do zjedzenia powstało. Może cały dzień w łóżku i oglądanie kreskówek? Albo.. Wycieczka? Wsiadamy do samochodu i jedziemy bez konkretnego celu przed siebie. Wyjście do kina? Wyjazd nad wodę na zachód słońca? Z resztą, co by to nie było - ważne, że razem.

Stosunek do ślubów, dzieci, używek
Ślub - tak
Dzieci - nie wiem XD ciężko o tym myśleć w momencie, kiedy nie ma ku temu nawet podstaw. Jednakże jeśli na tak to w momencie, kiedy będzie na to czas, warunki (załóżmy po ślubie jakiś czas, własny kąt) i możliwości, aby coś temu dziecku zapewnić (nie "jakoś to będzie, poradzimy sobie").
U----i - szampan, wino z okazji czemu nie.

Kliknij tutaj jeśli zainteresowało cię to zgłoszenie
Kliknij tutaj jeśli chcesz umieścić własne zgłoszenie

#mirekszukazony #zwiazki #podrywajzwykopem #rozowepaski #niebieskiepaski #mirekszukazonykrakow #mirabelkaszukamirka
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MirekSzukaZony
Plusuje za szczerość. Zalatuje spoko babką. Powodzonka.
Sam jestem mega introwertykiem i wiem jak jest. Choć ostatnio mam wrażenie, że ludzie totalnie zamykają się na innych i wolą albo są zmuszeni do poświęcenia się pracy.
  • Odpowiedz