Wpis z mikrobloga

Babcia Marcina w latach 20tych miała romanz z Koszkinem, prócz bycia genialną kucharką i asteonomką, znała się świetnie na mechanice. Ona wraz z Otto dopracowała silnik o samozapłonie i opracowała pierwsze silniki dwusuwowe. Miała silny wpływ na peojekt t34, bez niej, nie stałby się tak doskonałym czołgiem. Potrafiła podkręcić każdy silnik do granic jego wytrzymałości. Wiedziała gdzie pokręcić by wyciągnąć każdego konia mechanicznego. Na olimpiadzie w Austrowęgrach podkreciła tak silnik, że Marcinek przelatywał pt7 nad 8 wołgami... Leciał niczym Gagarin!
makgyvergaleriapl - Babcia Marcina w latach 20tych miała romanz z Koszkinem, prócz by...

źródło: 1000011151

Pobierz
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@makgyvergaleriapl: obaczyłem rybika cukrowego na podłodze. Poczułem przypływ dobroci i dałem mu jeść. Tak wiem co myślicie ooooo zabiłeś go smieciu. Nie :) to jest na owady latające a rybiki nie latają przecież czuby. Czyli dla niego wartości odżywcze ma i tak mu smakowało że aż się na boczek ułożył bo mu bebzon w------o z przejedzenia () np. jak se zjecie czekoladę to
  • Odpowiedz