Wpis z mikrobloga

#kanalzero

Same pozytywne komentarze pod rozmową z Brunem na KZ. Przerażające jak funkcjonuje sterowanie opinią publiczną przez pożytecznych idiotow, fanatyków, a pewnie również i boty. #polityka
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Brightsider: Bzdury. Jakby był wywiad z Trzaskowskim czy Hołownią, to w komentarzach byłaby jazda bez cenzury. Mentzen i Braun natomiast to jedno wielkie lizanie się po jajach. Dysproporcja jest ogromna, od razu widać robotę rosyjskich służb.
  • Odpowiedz
@1koziolek: szukałem od razu czegoś na ten temat gdyż otworzyłem komentarze pod filmikiem i te komentarze wszystkie mają dokładnie po 250 lajków i brzmią jak jakieś AI piszące w kółko o "rosnącym sercu" i innych takich xd
  • Odpowiedz
  • 1
@1koziolek Nie każdy jest trollem ze stajni giertycha jak wy, wy na tym wykopie po prostu żyjecie w echo chamberze i się dziwicie że świat nie kręci się wokół was xD
  • Odpowiedz
@epicko: nie każdy jest trollem, a teraz komentarz napisał pisowiec z pisowskim avatarem, no kyrwaaaXDDD
nauczcie sie udawac autysci

@kremenaros wiadomo każdy co ma inne zdanie na jakiś temat to od razu bot albo gimbus bo moja racja jest najmojsza xd

@Brightsider przy braunie to oczywiste, nikt normalny psychicznie na tego szura nie będzie patrzeć jak na normalnego
  • Odpowiedz