Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 37
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Henson_: high testy z wolą mocy na trt bożym mają po 1200 ng a chłopu przy takim poziomie się nic nie chce bo nie ma pędu do cipki.C---a jest motorem napędowym do siłki,kasy,looksmaxingu.Będac low teściem jest się jak wypruty flak jak taki dziadzia
  • Odpowiedz
@Henson_: nic się nie urodziliście.Wasi dziadkowie mieli teście po 2500 ng naturalnie i ruchali.jest globalny spadek teścia gdzie od 1200 ng w ogóle ma się pęd do cipki i wole mocy.Trt by zrobiło z was dynamicznego sebixa z pragi z ramą i tatuażami co rucha
  • Odpowiedz
ja 5-6 lat temu miałem 400 i lekarz powiedział, że malutko, a specjalnie przez tydzień się powstrzymałem od walenia.

@Wimix21: a ile masz lat i czy powtarzałeś badanie ostatnio? Robiłeś inne badania związane z libido? Jak nadwaga, stres itd, robisz coś, aby podnieść teścia?
  • Odpowiedz
@Wimix21: kiedyś w naturze były dynamiczne high teście i chłop to był chłop ruchal a nie miał harmonii Chico.Babie starczyła dynamina i wigor ale jak tego nie ma to wyje za chadem czy sebixem z pragi z dynaminą co trzyma stado(normików)za jaja.Natura obumiera i społeczństwo p----------e nikt już nie trzyma ramy to przylatują jacyś dzicy mokebe i peklują
  • Odpowiedz
@Henson_: Ja sam od tego roku zacząłem się badać i już wydałem na to 400zł, ale wg mnie warto, bo jest jakaś "baza", która już nam coś mówi o naszym organizmie. Od kilku miesięcy zrzucam wagę i zobaczę jak mój testosteron się zachowa, powinien wzrosnąć. W przyszłości mam zamiar jeszcze zrobić profil lipidowy i Albuminę.
  • Odpowiedz
@Alfiak: Kiedyś, to znaczy przed rewolucją przemysłową ale już za cywilizacji większość kobiet była zmuszona do związków z jakimkolwiek chłopkiem parobkiem bo inaczej głód. Mam na myśli oczywiście kobiety z tych samych grup społecznych.
  • Odpowiedz
@Rondo3: no i bardzo dobrze że były,nasi dziadkowie ogarniali w rame w przeciwieństwie do dzisiejszych normików.Im się nie chciało chada wtedy bo w domu był taki Andrzej czekający aby uskutecznić sadomaso z kamasutry
  • Odpowiedz
@Henson_

Najgorsze to jest to, że możesz mieć wysokiego teścia 1k+ i nadal czuć się jak p---a, bo to tylko jeden z wielu ważnych hormonów, wbrew temu co wpoiły mężczyznom przez lata firmy trzepiące na tym hajs.
  • Odpowiedz