Aktywne Wpisy

Nighthuntero +325

źródło: 1000021004
Pobierz
yourgrandma +64
#wykopoweprzeboje
Zdecydowaliście, że następną kategorią będą piosenki z musicali. Tradycyjnie pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje, które chcecie widzieć w konkursie.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. Dodatkowo proszę o dopisanie, z jakiego serialu pochodzi piosenka dla formalności.
WAŻNA PROŚBA NR 2:
Zdecydowaliście, że następną kategorią będą piosenki z musicali. Tradycyjnie pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje, które chcecie widzieć w konkursie.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. Dodatkowo proszę o dopisanie, z jakiego serialu pochodzi piosenka dla formalności.
WAŻNA PROŚBA NR 2:

źródło: MUSICALE
Pobierz
#nieruchomosci
Więcej niż myślimy, poznałem 2 osoby z ponad 200, mam w rodzinie osoby z ponad 10, a historii od znajomych o byznesmenach co mają > 100 słyszałem co najmniej kilka.
To nie problem mieć tyle mieszkań w pewnym wieku, ale to zazwyczaj współwłasność po spadkach.
Taki Śmiszek jakby chciał się fleksować na grindr czy na wykopie z anonima to by opowiadał, że ma sporo tych mieszkań. Ale to niemal same udziały, a nie pełna własność.