Aktywne Wpisy

RyanWolf +112
#swiatwedlugkiepskich Mariola z deka rozbyła się w biedrach...

źródło: image
Pobierz
enron +227
36 356,95 - 10,13 - 1,38 - 42,20 = 36 303,24
Siedem lat temu po raz pierwszy postanowiłem się zmierzyć z królewskim dystansem. Nie byłem specjalnie przygotowany, nie miałem pomysłu jak to przebiec i poległem - zaliczywszy czas ponad 4h21m. I tak byłem z siebie dumny, bo mimo myśli by poddać się już na półmetku - domęczyłem pełny dystans.
Dwa lata temu byłem już przygotowany, wytrenowany - ale upał, jaki zastał mnie na starcie
Siedem lat temu po raz pierwszy postanowiłem się zmierzyć z królewskim dystansem. Nie byłem specjalnie przygotowany, nie miałem pomysłu jak to przebiec i poległem - zaliczywszy czas ponad 4h21m. I tak byłem z siebie dumny, bo mimo myśli by poddać się już na półmetku - domęczyłem pełny dystans.
Dwa lata temu byłem już przygotowany, wytrenowany - ale upał, jaki zastał mnie na starcie

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Znacie ten kawał o misiu i byczku. Jak byczek przewiózł motocyklem misia nie zważając na jego prośby o zatrzymanie się tak, że ten się zlał ze strachu. Później misio w rewanżu przewoził swoim motocyklem byczka? No i kiedy misio tak szybko jechał, że byczek się zlał i prosił żeby ten się zatrzymał, misio zakomunikował mu, że za chwile byczek się z3$ra, bo linka gazu się zacięła na full, a on sam nie może dostać nóżką do hamulca. Trzymajcie się tam dzielne, wykopkowe makliery! Ubóstwo zbliża ludzi.
#gielda
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt